Kupiłem tutaj na lvlup.pro wczoraj hosting WWW. Jest to strona Darkskill.pl, od zakupu strona nie odpowiada, po wgraniu plików od nowa, dalej nie działa. Jak mogę to rozwiązać?
Kupiłem tutaj na lvlup.pro wczoraj hosting WWW. Jest to strona Darkskill.pl, od zakupu strona nie odpowiada, po wgraniu plików od nowa, dalej nie działa. Jak mogę to rozwiązać?
Ustawiłeś rekord A na hosting www?
A czekaj...
Nie masz domeny, więc co się dziwisz. Bez domeny to ty się nie połączysz.
Hosting WWW to nie domena. Musisz zakupić jeszcze domenę.
Zrób to na OVH lub na lvlup.pro ;)
Okej, dzięki Panowie :)
na home.pl i nazwa.pl masz darmowe na rok nic nie płacisz
A później płacisz 3-5 krotnie zawyżona cene domeny xD Nazwa.pl akurat przeszła siebie xD
Crido:
Jak spojrzysz na to trochę w przyszłość, to nie wygląda to już tak dobrze. Tutaj w wątku ładne tabelki.
https://lvlup.rok.ovh/t/przeniesienie-migracja-domeny-pl-z-nazwa-pl-do-ovh/8190

Crido:
i domeny nie są Twoją własnością ( to co mi po tym ;-) ) możesz jedynie z nich korzystać przez rok ;-) potem jest to mało opłacalne w perspektywie czasu... i finansów
jak ładnie opisał to @Nieznajomy11
a moja rada jest tak jak ktoś myśli z wyprzedzeniem na kilka lat ( a nie zależy na .pl ) to tańszego rozwiązania jak .ovh nie ma ( mnie już od 2016 roku moje 3 domeny jakie posiadam kosztują na rok 29,48 PLN ) taniej bym nigdzie nie znalazł, a co istotne od początku są to moje domeny ;-)

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.