Problem ze stroną internetową

Zombie
Troxen
Troxen

kupilem strone i serwer na Nazwa.pl, skonfigurowalem domene, a gdy wchodze na strone wyskakuje mi blad serwera...

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Troxen:

kupilem strone i serwer, skonfigurowalem domene, a gdy wchodze na strone wyskakuje mi blad serwera…

Em, nazwa.pl chyba ma swój support/forum (sam nie wiem), ale powinieneś sprawdzić czy wszystko jest ok, może masz jakiś błąd w konfiguracji lub podałbyś więcej szczegółów, nasza magiczna kula ma gruntowny remont :cowboy_hat_face:

Troxen
Troxen

ok sprawdze..

SP24
SP24

Na stronie nazwy powinien być widget LiveChat i tam możesz zgłosić problem. A wracając do tematu. Czy zdradzisz nam jaki to błąd? Jakieś logi więcej informacji? Nasza magiczna kula nie odpowiada w tym momencie

DoreK
DoreK α-tester v3

Troxen:

kupilem strone i serwer na Nazwa.pl

gdzie podział się w takim razie honor i godność człowieka? 😢

Troxen:

skonfigurowalem domene, a gdy wchodze na strone wyskakuje mi blad serwera… Mógłbyś pokazać ten błąd?

SP24
SP24

DoreK:

gdzie podział się w takim razie honor i godność człowieka?

Przepraszam, ale czy masz coś do użytkowników Nazwa.pl? Przypominam, że każdy ma prawo do korzystania z czego tylko chce, a jeśli nie jesteś w stanie zaakceptować wyboru autora to można zaproponować lepsze rozwiązanie, a nie od razu wchodzisz na honor i godność człowieka. 😠

Kamilkime
Kamilkime Regularny

No ale nazwa... 😖

nazwapl
nazwapl

Cześć, w przypadku problemów technicznych zapraszamy do kontaktu z naszym Działem Obsługi Klienta: https://www.nazwa.pl/o-firmie/kontakt/

Crido
Crido

noi co z tego że to nazwa ?

Kamilkime
Kamilkime Regularny

To, że nazwa za stosunkowo duże pieniądze daje usługi słabej jakości

Crido
Crido

Za darmową domenę na rok z ssl i innymi dziadami 😉 gorszy jest hekko (minthost)

Kamilkime
Kamilkime Regularny

Domenę, która na następny rok kosztuje cie 120 zł - a wystarczy zapłacić chyba 16 zł za rejestrację na OVH, a potem masz 40 zł za rok =)

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Chyba, że chcesz się pobawić i nie interesuje cie dalszy los domeny, na przykład po miesiącu. Lecz zwykle z takim zabawy wychodzi coś fajnego i potem trzeba się trudzić z wyciąganiem takiej domeny i ewentualnie płacić 😂 (tipr)

Crido
Crido

mam tam 5 domen -;- problemów nie ma (4 wygasły xD )

Kamilkime
Kamilkime Regularny

Crido:

4 wygasły xD

No właśnie - główne problemy zaczynają się jak trzeba je przedłużyć =)

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.