Problem ze stylem MyBB

Zombie
mybb
Mrpawelww
Mrpawelww

Witam, mam forum mybb zainstalowane na darmowym hostingu, (wiem, teraz każdy będzie hejtował że MyBB ssie, darmowy hosting to G...), ale chodzi mi o to, że mam styl już drugi wgrany, i on mi się jak by crashuje, czyli miałem grafikę itp, a nagle mam to: image|690x387 ktoś wie co jest grane? Nie szukam hejtu tylko rozwiązania i pomocy dlaczego tak się dzieje, bo wgraniu backupa jest ok, ale po ok. 2-3 dniach nagle crash, wina hostingu, czy kodu MyBB?? doradźcie P.S. Niedługo będzie forum przeniesione na VPS'a ale do tego momentu chcę je zrobić do końca, potem tylko przenieść i z głowy

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Pokażesz screeny z konsoli (F12)? Nie ładuje css-a.

Mrpawelww
Mrpawelww

image|690x387 Jakaś rada?

Mrpawelww
Mrpawelww

Mimo zmiany w configu i settings ip z local'a na hostingowe to dalej jest przekierowanie na ip lokalne...

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Mimo tego gdzieniegdzie dalej są stare adresy, musisz wszystko przestawić aby zaczęło działać.

image|213x33

Mrpawelww
Mrpawelww

czyli Pobrać wszystkie pliki, znajdź w folderze i zamień we wszystkich plikach... dobra, dzięki ;)

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.