Program referral

LVL UP
link-na-stronie
SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Co nowego?

Zapraszam do współpracy osoby które chciałby uzyskać zniżkę na usługi w lvlup.pro w zamian za polecanie zakupu innym osobom niebędących jeszcze naszymi klientami.

Jak to działa?

Program polega na przydzieleniu kodu promocyjnego dla naszych partnerów na którym korzystają wszystkie trzy strony jednocześnie 😁

• nowy klient otrzymuje 10% rabatu 😍
  • partner lvlup otrzymuje 10% prowizji 🤑
  • lvlup zyskuje nowego klienta 🥳

Procenty zniżek i prowizji to standardowo 10% Dla najbardziej aktywnych osób w programie poleceń możliwe jest też otrzymanie firmowych gadżetów.

Gdzie mogę podpisać?

Wystarczy skorzystać z zakładki Profil w panelu klienta lvlup.pro v4 Pytania odnośnie samego systemu możecie zadawać śmiało w tym wątku.

FAQ

Q Jak będzie wyglądać mój kod promocyjny? A Nasz panel klienta v4 wygeneruje Ci losowy kod promocyjny w postaci ciągu 8 znaków np. 6YK3V7CQ

Q Mam swoją domenę example.com czy mogę jej użyć zamiast losowego kodu? A Tak. Po pomyślnej weryfikacji dostępu do domeny, oprócz losowego kodu otrzymasz drugi - z nazwą domeny. W celach weryfikacji wystarczy że wrzucisz podany przez nas kod jako wpis TXT w strefie DNS swojej domeny. Akceptujemy tylko wybrane końcówki domen:

[details="Kliknij dla pełnej listy końcówek"]

• .pl
  • .com
  • .com.pl
  • .net
  • .net.pl
  • .pro
  • .eu
  • .me
  • .dev
  • .io
  • .org [/details]

Generalnie nie planujemy obsługiwać końcówek które można uzyskać w sposób darmowy lub prawie darmowy. Nie obsługujemy też końcówek które mają dość niską reputację lub są mało znane. Jeśli brakuje na liście Twojej końcówki, napisz w tym wątku, zobaczymy co da się zrobić :slight_smile: Zainteresowanych utworzeniem kodu z domeną zapraszam do kontaktu poprzez system zgłoszeń w naszym panelu klienta.

Q Jak odbywa się naliczenie prowizji? A Co miesiąc do 10 dnia naliczymy należną prowizję z poprzedniego miesiąca za wszystkie zamówienia złożone z Twoim kodem promocyjnym. Naliczymy np. 10% od tych zamówień jako rabat w portfelu lvlup.pro

Q Do jakich usług pasuje kod partnera? A Kod daje zniżkę oraz prowizję dla wszystkich dostępnych na stronie pakietów VPS

Q Czy mogę otrzymać inne proporcje rabatu i prowizji niż 10%/10% przy tworzeniu kodu? A Nie.

Q Czy mogę zmienić procenty rabatu i prowizji dla już istniejącego kodu? A Nie

Q Niektórzy mają inne proporcje, dlaczego? A Są to kody wydane wcześnie, jeszcze w ramach pilotażu programu referral. Mogą się wyróżniać np. innymi procentami lub nazwą bez domeny. Uprościliśmy program i teraz wszystko łatwiej przewidzieć przy nowszych kodach. Stare kody promo zostają bez zmian abyśmy mogli dotrzymać słowa naszym partnerom kiedy je wydawaliśmy.

SP24
SP24

A trzeba mieć znajomych? :kappa:

Pantoflarz
Pantoflarz

czy w panelu v3 będzie zakładka pozwalająca na monitorowanie użycia owego kodu, automatycznego dostawiania takich kodów oraz ich ewentualnego wycofywania?

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Jak zaznaczyłem w tytule wątku jest to obecnie program pilotażowy, docelowo będzie wszystko co dostępne z programem partnerskim do wyklikania w panelu.

SP24:

A trzeba mieć znajomych? :kappa:

Zawsze możesz znaleźć nie-znajomego który zakupi usługę z Twoim kodem 😉

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

SystemZ:

Zawsze możesz znaleźć nie-znajomego który zakupi usługę z Twoim kodem

@Nieznajomy11 :kappa:

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

Witam,

Nie jestem zainteresowany ofertą ponieważ mam już VPS, niemniej czy przy takim układzie każde kolejne przedłużenie nadal jest o 10% tańsze oraz czy osoba której kod wpisaliśmy nadal otrzymuje 10%?

Pozdrawiam Nie-znajomy Moderator Forume LVL UP

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Rabat i prowizja dotyczą zakupu, nie przedłużeń ważności. Pełny program poleceń będzie jednak oferować przynajmniej część zysków z przedłużeń ważności.

riko.dev
riko.dev Moderator Freebies

Sugeruje dodanie wsparcia dla domeny .dev oraz .io. 😁

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Dodane :slight_smile:

krytyYT
krytyYT

Ucieszył bym się z końcówki .ovh (i tak mam już kod)

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Niestety nie planujemy jej dodania :frowning_face:

MinecraftCiach
MinecraftCiach

Proponuję wsparcie dla domeny .xyz