Co nowego?
Zapraszam do współpracy osoby które chciałby uzyskać zniżkę na usługi w lvlup.pro w zamian za polecanie zakupu innym osobom niebędących jeszcze naszymi klientami.
Jak to działa?
Program polega na przydzieleniu kodu promocyjnego dla naszych partnerów na którym korzystają wszystkie trzy strony jednocześnie 😁
- nowy klient otrzymuje 10% rabatu 😍
- partner lvlup otrzymuje 10% prowizji 🤑
- lvlup zyskuje nowego klienta 🥳
Procenty zniżek i prowizji to standardowo 10% Dla najbardziej aktywnych osób w programie poleceń możliwe jest też otrzymanie firmowych gadżetów.
Gdzie mogę podpisać?
Wystarczy skorzystać z zakładki Profil w panelu klienta lvlup.pro v4 Pytania odnośnie samego systemu możecie zadawać śmiało w tym wątku.
FAQ
Q Jak będzie wyglądać mój kod promocyjny?
A Nasz panel klienta v4 wygeneruje Ci losowy kod promocyjny w postaci ciągu 8 znaków np. 6YK3V7CQ
Q Mam swoją domenę example.com
czy mogę jej użyć zamiast losowego kodu?
A Tak. Po pomyślnej weryfikacji dostępu do domeny, oprócz losowego kodu otrzymasz drugi - z nazwą domeny.
W celach weryfikacji wystarczy że wrzucisz podany przez nas kod jako wpis TXT w strefie DNS swojej domeny.
Akceptujemy tylko wybrane końcówki domen:
[details="Kliknij dla pełnej listy końcówek"]
- .pl
- .com
- .com.pl
- .net
- .net.pl
- .pro
- .eu
- .me
- .dev
- .io
- .org [/details]
Generalnie nie planujemy obsługiwać końcówek które można uzyskać w sposób darmowy lub prawie darmowy. Nie obsługujemy też końcówek które mają dość niską reputację lub są mało znane. Jeśli brakuje na liście Twojej końcówki, napisz w tym wątku, zobaczymy co da się zrobić :slight_smile: Zainteresowanych utworzeniem kodu z domeną zapraszam do kontaktu poprzez system zgłoszeń w naszym panelu klienta.
Q Jak odbywa się naliczenie prowizji? A Co miesiąc do 10 dnia naliczymy należną prowizję z poprzedniego miesiąca za wszystkie zamówienia złożone z Twoim kodem promocyjnym. Naliczymy np. 10% od tych zamówień jako rabat w portfelu lvlup.pro
Q Do jakich usług pasuje kod partnera? A Kod daje zniżkę oraz prowizję dla wszystkich dostępnych na stronie pakietów VPS
Q Czy mogę otrzymać inne proporcje rabatu i prowizji niż 10%/10% przy tworzeniu kodu? A Nie.
Q Czy mogę zmienić procenty rabatu i prowizji dla już istniejącego kodu? A Nie
Q Niektórzy mają inne proporcje, dlaczego? A Są to kody wydane wcześnie, jeszcze w ramach pilotażu programu referral. Mogą się wyróżniać np. innymi procentami lub nazwą bez domeny. Uprościliśmy program i teraz wszystko łatwiej przewidzieć przy nowszych kodach. Stare kody promo zostają bez zmian abyśmy mogli dotrzymać słowa naszym partnerom kiedy je wydawaliśmy.