Czy tylko ja nie widzę adresu przykładowego sklepu ani nic i ta prezentacja
mi nic nie mówi?
ojojoj... Dodaj jakiś tekst do obrazka... Poza tym obraz nawet po kliknięciu (otworzeniu) obrazka tekst jest za mały. Nigdzie linku...
Właśnie chciałem poruszyć sens tego tematu, nie widzę żadnych informacji co to jest i do czego dokładnie służy, trzeba się samemu na tą chwilę domyślać i wchodzić na stronę.
Widać tutaj taki typowy bait z użyciem słowa darmowy, ale niestety nie czuję się zachęcony.. D:
@luxDev Sklep jest w fazie Alpha nie działa jeszcze wszystko, aktualnie nie zachęcam do testowania myślę iż w poniedziałek wieczorem zostanie wypuszczona bardzo poprawiona wersja.
W takim razie czekamy. Liczę, że dodasz API LVLUP ;)
Powodzenia, trzymam kciuki .
Oczywiście Płatności LVLUP będą jak tylko ktoś podeślę mi linka do jakiejś dokumentacji.
Możesz skorzystać z alternatywnego, nie do końca oficjalnego API które doładowuje bezpośrednio portfel: http://pastebin.com/LjNecPM1
Dodałem api lvlupa myślę iż jutro wieczorem sklep będzie już w pełni sprawny.
Witajcie użytkownicy! Właśnie teraz została wydana pierwsza działająca wersja sklepu! Przypominamy iż sklep znajduję się teraz w fazie BETA. Zapraszamy do testowania.
Rejestracja na stronie https://mineshop.pl/register
Wstydziłbym się dawać do "partnerów" ten żałosny serwer.
Pewnie będzie sytuacja, że prezentacja będzie 20x lepsza od tego itemshopu. Ile to już ich było i autorzy porzucili projekty.
Nie ma sprawdzania maila, można wpisać sobie byle jaki wyraz bez @domena i i tak zadziała.
Sprawdzanie emaila zrobie w kolejnej wersji, overcore nie jest już w partnerach za próbę kradzieży kodu.
krzukosz:
overcore nie jest już w partnerach za próbę kradzieży kodu overcore.pl:
nieistotne:
Nie łapie :D
Może powiem to inaczej. Właściciel LordPepsiak, znanyjakoOszust. Został wyrzucony z serwera OverCore za groźby ddos graczom czy innym serwerem jak i udostępnianie, sprzedawanie naszych pluginów czy próba działania na niekorzyść serwera dlatego miał taką słabą reputację aktualnie "Zmieniamy się na lepsze".
"ZnanyJakoOszust" to tricker, a nie pepsiak. Sam mi się przyznawał.
A ja nadal nie rozumiem, czemu współpraca zakończona, skoro jesteś właścicielem.
Tutaj niestety się mylisz ZnanyJakoOszust to właśnie Pepsiak..
Znany jako oszust to pepsiak. Źle sformułowałem moją wypowiedź
https://www.youtube.com/watch?v=hr6oS9gBWSY&feature=youtu.be
Crashowanie innych serwerów przez Trickera. Między innymi mojego lobby xD
Więc ten no, nie polecam serwera i właściciela!
Mam spore wątpliwości czy dyskusja o projekcie nie zmieniła się w niczego nie wartą rozmowę. . . Skupmy się nad projektem, a wszelkie wątpliwości na tematy nie związane z projektem załatwicie między sobą. Zachowajmy porządek ;) .
Moja wypowiedz dotyczy projektu, krzukosz udostępnił na pewnym forum "poprawiony worldedit" który właśnie sprawdzam, jak tam uczciwość autora tematu. Najpierw się crashuje serwery, a potem wypuszcza fixa?
Wygląda na czysty, przynajmniej nic z nadawaniem uprawnień. Jednak to duży plugin i coś mogło umknąć moim oczom.
W każdym razie, nadal jest to dziwne.
Okej, widzę że MPC się wbiło nam na chatę. Zaraz rozdam nagrody, wątek ten będzie poddany czyszczeniu i miejmy nadzieję że wszystko będzie w porządku :slight_smile:
Edit: wszystkie zbędne flame-warowe posty zostały usunięte. Użytkownicy dostali bany. Uprasza się o konstruktywną krytykę, bez wytykania palcami i grożenia sobie dziwnymi rzeczami.
Dziękuję :D