Projekt Y ?! Czyli nie mam nazwy dla projektu jeszcze!

Zombie
bambus
bambus

Witam Forumowiczów, nowych jak i starych.

Jeśli to nie ten dział to prosiłbym o przeniesienie.

Na Początku Się Przedstawię ! ^ ^

Jestem Kamil.

Zajmuje się grafiką komputerową, informatyką, elektroniką, wszystkim co ma napęd w tej dziedzinie.

W Wolnych chwilach gram w Counter Strike'a

Obecnie stary Supreme.

A Więc Zaczynamy!!!

Mój Projekt Jest Dosyć Nietypowym Projektem Ponieważ Będę Go Tworzył Sam Krok Po Kroku.

• Strona WWW

Na stronie www będzie portal coś ala gaming? Sam nie wiem, wiem jedno będzie dużo informacji, komend, nowości ze sceny esportowej CS:GO

Będzie Zakładka Boosting Rangi.

Co to oznacza ? Będziemy mieli jedne z najtańszych cen rynkowych jeśli chodzi o boostowanie kont w cs:go

Nie jest to zabronione, tymbardziej nie ma opcji że będziemy grać na "wspomagaczach" czy innych "syfach"

Wszystko jest wbijane o własnych siłach.

Zakładka Kupno Kont

Będziemy Oferować Konta Z rangami do gier.

Jak to działa ?

Boosting tak jak wyżej opiera się na dwóch zasadach, granie solo, lub z boosterem, a jeśli ranga na koncie "boostera" idzie sama w górę dlaczego by takiego konta nie sprzedać ? ;)

Zakładka Panel Administracji.

Dostęp do sinusbota

Dostęp do serwera TS3

Dostęp Do Portalu.

Co Jeszcze ?!

• Serwer 20 Slotowy [AIM]
  • Serwer 200 Slotów TS3
  • Streamy..

To Chyba Na Tyle, Wszystkiego Nie Napisałem Bo Nie Chce Zapeszać! ^^

BTW

Najpierw inwestowanie i kręcenie społeczności a później pomyśli się o sponsorach większej ilości serwerów do gry no i o sklepie ...

Jestem Grafikiem i mam mega koszulki zaprojektowane ;)

Czas Pokaże! ^ ^

bambus
bambus

Dodam że mamy też w planach boostowanie godzin na kontach w cs : go :)

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Moderatorów/właściciela postu proszę o przeniesienie do działu.... kurde.... @luxdev .... no dobra. XD

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Projekt ciekawy, ale czy będziesz sam to robił? Trochę tego dużo :slight_smile:

bambus
bambus

mam dużo czasu, streamy będę prowadził z kolegą, jeśli kolega się wyda spoko dołączy do projektu ;)

koweq
koweq

Trochę się męczy oczy gdy czyta się tą prezentacje 😕

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Ja nie popieram boostingu rang a w szczególności kupowania kont z grami. Szczególnie Nie Popieram Pisania Każdego Wyrazu Z Dużej Litery - Kto Cię Nauczył Takiego Czegoś I Czy To Ma Jakiś Sens? A tak na marginesie, to co ma boosting rang i kupno kont do serwera csgo? Ja rozdzieliłbym to na dwa osobne projekty.

happi
happi

Nie wróże temu projektowi przyszłości, jeśli jego twórca nie zna podstawowych zasad pisowni naszego języka. Jak się dogadasz z osobami chętnymi do współpracy ze swoim stylem pisma? Pokaż te koszulki i layout, bo póki co to gadanie o niczym.