Toruń 2016. Miłosz P.
Propozycja współpracy.
Nazwa projektu: serwerhardcore.net
Cel: Przywrócenie reputacji starym dobrym serwerom hardcore do gry Minecraft.
Co udało nam się zrobić: Przed rozpoczęciem współpracy, z jakąkolwiek serwerownią przygotowaliśmy serwer localhost. Zbudowaliśmy tam spawn, który nie jest jeszcze ostateczną wersją naszego projektu oraz skonfigurowaliśmy pluginy.
Plany: Stworzenie serwera w starym klimacie dawnego Minecraft, przyjaznego miejsca dla graczy, pozbawionego faworyzacji.
Czego potrzebujemy: Na początek potrzebowalibyśmy serwer na silniku "Spigot 1.7X-1.8X" przynajmniej 8 GB pamięci RAM oraz domenę .net.
Co możemy zaoferować w zamian: Wzmianka w MOTD serwera (Działamy dzięki lvlup.pro). Wzmianka w automatycznie generowanych wiadomościach oraz wzmianka w opisach filmów YouTube, intro "Działamy dzięki lvlup.pro"
Krótko o mnie: 14 letni ekscentryczny gracz bety gry Minecraft. Pluginami oraz sewerami zajmuję się już od blisko 3 lat. Mój pierwszy prowizoryczny serwer powstał w 2013 roku w sieci "Hamachi". Wychodzę z założenia, że "Autorskie jest w wielu przypadkach słabe, niepraktyczne lub zepsute"
Dlaczego mój projekt jest unikalny: Aktualnie wielu starszych graczy Minecraft odchodzi od tej gry, ponieważ brak miejsca, w którym mogli by spędzić czas, chcemy przywrócić czasy świetności starych dobrych polskich serwerów Minecraft.
Nie gwarantuje 100% - procentowego powodzenia mojego projektu oraz jego dalszej realizacji.
Nie zamierzam ponosić kosztów za ewentualne niepowodzenia.