Witam, jestem Miłosz i chciałbym rozpocząć współpracę z hostingiem LVLUP.pro. Wszystkie informacje poniżej:
Nazwa projektu: Serwer minecraft, mający na celu powrót do starych dobrych czasów prosperującego polskiego Serwera Hardcore.
Cel / Prezentacja: Jako iż wiele starszych zarówno jak i młodszych graczy gry Minecraft, czeka na powrót dawnego, miło przez wszystkich wspominanego serwera hardcore mc.******.net (Pozwoliłem sobie ocenzurować nazwę, ale myśle, że i tak wszyscy wiedzą o jakiż to serwer chodzi)... Takiego serwera, któremu nie będzie zależało na pieniądzach, ale na graczach... Takiego serwera, gdzie w smshopie nie ma tysięcy rzeczy ułatwiających rozgrywkę typu "Turbodrop". Ja wychodzę z inicjatywą odbudowy reputacji polskiego minecraftt'a i przygotowania serwera od strony technicznej. Pracowałem długo nad konfiguracją pluginów etc... W tym momencie pojawia się problem - Brak odpowiednio dobrej maszyny, która zapewniłaby graczom wysoką jakość rozgrywki bez lagów etc. Z w tym momencie odzywam się do ekipy LVLUP, z prośbą rozważenia mojej propozycji.
Co udało nam się zrobić: Jestem osobą, która dopiero próbuje rozwinąć serwer, na swoim koncie nie odnotowałem jeszcze żadnych poważniejszych sukcesów :D
Plany: Dalszy rozwój serwera, nie kończący się na jednej edycjii.
Usługi z lvlup.pro których potrzebuję aby zrealizować swój cel wraz z parametrami (GB RAM, sloty itp)
Serwer VPS, najlepiej ok. 8/10 GB RAM, na początek, oraz ok. 500 slotów
Co mogę zaoferować w zamian
Reklama hostingu, przy możliwie każdej okazji + 70% zarobków ze sprzedaży pozycji z smsopu
Dlaczego ten projekt jest unikalny? Opisz
Wspomniałem o wszystkim w akapicie "Cel / Prezentacja"
Pozdrawiam.