Prosty i zwyczajny serwer TS3

Zombie
ts3
DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Prosty, zwyczajny i bezpieczny serwer głosowy TS3 dbanaszewski.pl

Adres serwera: dbanaszewski.pl

Minimalna wersja klienta: 3.2.3 (PC), 3.2.3/3.2.4 (Android), 3.2.3 (iOS) - stawiamy tylko na najnowsze wersje.

Licencja: brak

Szyfrowanie kanałów: na wszystkich jest włączone

Minimalny poziom bezpieczeństwa konta: 25 - alert o możliwości zwiększenia poziomu pojawi się tuż przed dołączeniem.

Jest to zwykły serwer TS3, na którym każdy może założyć swój kanał i gadać do woli z kim chce.

Nie posiadamy botów (z małym wyjątkiem @anon40709621 :kappa:)

Nie posiadamy licencji - co czyni nasz serwer szarym i zwykłym \(ツ)/.

Wzór ustawienia kanałów można zobaczyć również na oficjalnym serwerze TeamSpeak (huehue, my przerobiliśmy go trochę).

Serwer znajduje się w Polsce (adres IP czasem wskazuje na FR, ale spokojnie, serwer na 100% jest w Polsce).

Na życzenie klienta możemy utworzyć stały kanał :D

Więcej nie będę pisał, bo nie ma co :P Nie wyróżniamy się niczym, nie mamy strony, nie mamy płatnych rang, nie mamy AUTOMATYZACJI. Po drugiej stronie siedzą ludzie – szanuj ich.

Posiadamy regulamin, którego radziłbym się stosować - rygorystyczni nie jesteśmy, ale bez przesady - w pewnym momencie nasza cierpliwość się skończy.

Nie stosujemy dziwnych metod np. skanowanie IP itp. Po co to nam? :D

Zapraszam do rozmów :D

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

hurr durr kopiujesz z mojego serwera :kappa:

Serwer się wyróżnia na tle większości prezentowanych na forum. Wymagany wysoki poziom bezpieczeństwa może być mimo wszystko trochę upierdliwy dla osób ze słabszymi komputerami :kappa:

luxDev
luxDev Pionier

Mi tam poziom się generował około 40-60 sekund nie liczyłem, no ale tak poza tym nie rozumiem na co komu ten zawyżony poziom :P

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Często wchodzimy mi "głupie" boty, które nie dość, że spamiły to składały skargi na graczy (możliwość wyłączona obecnie). Po drugie jest to jakieś minimalne zabezpieczenie przed botami muzycznymi itp.

karkow
karkow

Mam starego kompa i musiałem czekać minutkę. Serwer prosty i czytelny dla mnie to duży plus 😃

Boty i automatyka przyciąga i przytrzymuje głównie dzieci na serwerze 😃

Wolałbym, żeby bot muzyczny był na kanale obok - kto lubi ten przeskoczy.

Chyba nie wiedziałeś co zrobić z luźnym VPSem we Francji 😃

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

karkow:

Chyba nie wiedziałeś co zrobić z luźnym VPSem we Francji 😃

Na owym VPSie stoi forum (Disocurse), baza MySQL, baza Redis i wiele więcej :D

Co do bota, nie ma problemu. Utworzę nowy kanał tzw. muzyczny ;)

DoreK
DoreK α-tester v3

Polecam, może nie dlatego że to jakiś innowacyjny pro elo 2k18 server, tylko dlatego, że jest to mały serwer do pogadania z kolegami czy coś :) A gdy nam smutno to Dawid zawsze rozbawi (To jest Niemiec :kappa: )

krides
krides

Dla paru znajomych spoko serwer ale dla wiekszej ilosnic nie bardzo Nie bede go oceniał ponieważ nie jest rozwiniety Pozdrawiam i zyczę powodzenia

DoreK
DoreK α-tester v3

Proponuję nauczyć się podstaw języka polskiego, a potem komentować :kappa: Nigdzie nie jest napisane, że jest to serwer dla większej *ilosnic* :)

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

krides:

Nie bede go oceniał ponieważ nie jest rozwiniety

Przecież ma być prosty i tylko tyle.

DoreK:

A gdy nam smutno to Dawid zawsze rozbawi (To jest Niemiec :kappa: )

Ja Ci dam niemca! :kappa:

DBanaszewski:

Utworzę nowy kanał tzw. muzyczny

Done ;)

Err0r
Err0r

DBanaszewski:

Często wchodzimy mi “głupie” boty, które nie dość, że spamiły to składały skargi na graczy (możliwość wyłączona obecnie).

Po drugie jest to jakieś minimalne zabezpieczenie przed botami muzycznymi itp.

wystarczył jakis + - 15 poziom bezpieczeństwa i by pasowało , słabe pc dają rade nie ma botów czyli wilk syty i owca cała pozdrawiam :)

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Zgodnie z tytułem - zwyczajny i prosty.

SunNight
SunNight

Serwer nie działa.

<09:03:47> Trying to resolve hostname dbanaszewski.pl <09:03:47> Trying to connect to server on dbanaszewski.pl <09:03:52> Failed to connect to server

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Chwilowo serwer nie działa ;) Już działa :slight_smile:

skilx
skilx

Gdzie się bot podział :kappa:

anon10657637
anon10657637

image|690x388

@DBanaszewski @Libter tłumaczcie się!

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

spigot.pl został wydzierżarwiony przeze mnie 😃

anon10657637
anon10657637

A, to tyle. Tak się zapytałem, za czasów poprzedniej nazwy forum byłem w ekipie. Powodzenia, wskrzeszanie tego forum jest jak nekrofilia.

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Znaczy się, teraz już jest normalna nazwa - taka, jaka była ;) Powodu nie podam, zakryje się zwykłą tajemnicą ;)

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Ze względu na konserwację serwera, TS3 chwilowo jest wyłączony ;)

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Ze względu na katastroficzny błąd podczas konsweracji serwera, wgrany został backup z 17.03.2018r. Wszystko już działa :slight_smile:

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Odświeżam temacik i wkrótce wprowadzę zmianki :slight_smile:

DoreK
DoreK α-tester v3

Jeśli serwer nadal istnieje, to nie ma żadnego powodu, by ktokolwiek miał do Ciebie pretensje o ten bump :)

Jakub
Jakub

Polecam.

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

A ja zapraszam na serwerek, trzyma się już bardzo długi czas :slight_smile:

Możecie tutaj naprawdę pogadać w miłej atmosferze jak i w wysokiej jakości :slight_smile:

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Serwer pozostawał w stanie agonalnym przez dłuższy czas, więc go "dobiłem" 😦