Przedłużenie czasu na przedłużenie umowy

Zombie
Mich3l3k
Mich3l3k

Napisałem ten ticket i piszą że będzie rozpatrzony do 48h.... tylko problem z tym że pliki zostaną usunięte jutro o 7:39... więc mam pytanie-czy można ten proces przyspieszyć? BŁAGAM

Patbox
Patbox

Jedyne co możesz zrobić to:

• Przedłużyć ważność VPS'a
  • Mieć nadzieję

Nic innego mi nie przychodzi do głowy :/ Było trzeba wcześniej pobrać pliki, a nie czekać na ostatnią chwilę 😐

anon10657637
anon10657637

Patbox:

Było trzeba wcześniej pobrać pliki

*robić kopie zapasowe, zgodnie z regulaminem.

Co do tematu: forum nie jest od żalenia się odnośnie swoich zaniedbań. Dziękuję i pozdrawiam.

LinGruby
LinGruby Pionier

@Mich3l3k i na litość boską zmień nazwę tematu na stosowną bo ten wprowadza w błąd etc. itp.

a co do problemu to dostałeś powiadomienia chyba tydzień przed końcem to trzeba było wtedy zrobić kopię plików jak wiedziałeś że nie będziesz miał kasy na przedłużenie VPS a nie teraz lamety itp.

tyle ode mnie w temacie niestety takie są prawa nie opłacony znaczy stracony...

Mich3l3k
Mich3l3k

Niestety nwm czemu ale maily z lvlup były w spamie

anon10657637
anon10657637

Jaki dostawca poczty?

Mich3l3k
Mich3l3k

Panel Lvl Up

Ja mam gmail

LinGruby
LinGruby Pionier

no spam też się przegląda ( tym bardziej jak się ma jakieś usługi wykupione i nie ma info że koniec się zbliża ) nawet jak jest w spam to jak zaznaczysz że to nie spam to google pamięta i następne przychodzą już normalnie czasami tak bywa ;-)

DoreK
DoreK α-tester v3

Do spamu trafia bardzo dużo przydatnych maili. To Ty zaniedbałeś kwestię robienia regularnych kopii zapasowych (zgodnie z regulaminem) a także opłacenia VPS :)

Mich3l3k
Mich3l3k

Proszę o zamknięcie tematu.

KrEdEnS
KrEdEnS Moderator Freebies

Post zostanie automatycznie zamknięty za za 14 dni :)

adminek153
adminek153 Moderator forum.lvlup.pro

Ten temat został automatycznie zamknięty po 13 dniach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.