Pterodactyl error

Zombie
minecraft
Crido
Crido
Lempik
Lempik

Dopiero instalujesz, tak? Bo taka informacja by się przydała. Mam wrażenie, że na taki problem też natrafiłem. Bo ja próbowałem zainstalować pterodactyla chyba z 30 razy. W końcu mi się udało, wtedy posługiwałem się 2 instrukcjami jednocześnie - oryginalną na stronie pterodactyla oraz miejscowym poradnikiem by DoreK tu: https://lvlup.rok.ovh/t/instalacja-panelu-pterodactyl-i-uruchomienie-serwera-spigot-na-vps-kvm/8116

W końcu jednak zrezygnowałem z Pterodactyla i zainstalowałem pufferpanel, który był absolutnie bezproblemowy.

DoreK
DoreK α-tester v3

Ja w trakcie pisania poradnika aż do teraz zastanawiałem się, po co komu ten pterodactyl 😂 A poradnik zrobiłem ledwo przeżywając załamanie nerwowe. IMO nie warto się tym panelem przejmować. Zadam jeszcze pytanie: ile masz vpsów/dedyków, że zamierzasz korzystać z pterodactyla? Bo według mnie, do jednego węzła ten panel jest marnowaniem miejsca, zasobów, nerwów i czasu.

Fabian
Fabian

Instalując pterodactyla za 10 podejsciem chyba z 4 razy pisalem na discordzie pterodactyla ale wkoncu sie udalo nie nie bylo warto

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.