publicProtection - Aplikacja pod twoj Serwer glosowy

Zombie
rynek-sprzedam
MatiTM
MatiTM

publicProtection - Aplikacja pod Twój serwer TeamSpeak. Główne działanie aplikacji ma na celu tworzenie kanałów publicznych, po wejściu na odpowiedni kanał przez użytkownika bot tworzy kanał w sekcji publicznej. Aplikacja została napisana w języku programowania PHP. Konfiguracja została napisana tak, aby nikt nie miał problemów z podpięciem aplikacji pod swój serwer.

Wyglad Kanalow: publicProtection|690x310

Kontakt:

• PW na forum

Koszt:

• 100PLN
  • Przelew Bankowy/PayPal
MichQ
MichQ

MatiTM:

Koszt:

100PLN

Za taką aplikacje taka cena? aha...

Patbox
Patbox

MatiTM:

100PLN

Przyznam rację @MichQ za mało funkcji, jak na taką cenę. Nikt tego nie kupi... Cena tego powinna nie przekraczać 10 zł (choć to i tak zawyżona cena)

M4NIEK_YT
M4NIEK_YT

LEL tyle za apke z 1 funkcją ??? zgadzam się z @Patbox i @MichQ

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro
DoreK
DoreK α-tester v3

Za te 100PLN to bym prosił jeszcze 10 kebabów! taka cena za coś takiego? pf

MatiTM
MatiTM

Cena za owa aplikacje jest taka a nie inna kazdy update ktory bedzie bedzie aktualizowany calkowicie za darmo aplikacja bedzie miala o wiele wiecej funkcji cos sie nie podoba to nie komentuj i dowidzenia

DoreK
DoreK α-tester v3

Cena powinna być adekwatna do funkcji, które aktualnie posiada aplikacja, a nie do funkcji, które będzie posiadać. Myślisz że ktoś uwierzy na słowo?

MatiTM
MatiTM

Nie nie mysle ale samo siedzenie przy aplikacji cena jest taka a nie owaka poniewaz tez pod to jest system licencyjny by cebule takie co komentuja i chca kupic cos tanio nie udostepnialy innym

DoreK
DoreK α-tester v3

I za Twoje systemy ma płacić potencjalny klient? Klient ma płacić za to, że ty w teorii zarobisz więcej, bo nikt nie opublikuje Twojej aplikacji za darmo? Rozumiem, że to są żarty?

Patbox
Patbox

Najpierw dokończ tą aplikacje, dopiero potem sprzedawaj.

MatiTM
MatiTM

Nie , to ale sama aplikacja cena podstawowa byla 50zl lecz znajomy powiedzial by dac ja za 100zl jesli beda interesanci za 50zl to zapraszam

MatiTM
MatiTM

To , jest jedna osobna aplikacja czegos nie rozumiesz?

DoreK
DoreK α-tester v3

50zł to i tak za dużo, skoro, jak rozumiem, aplikacja działająca w podobny sposób jest dostępna na internecie... za darmo.

MatiTM
MatiTM

Za darmo nie masz takiej aplikacji zacznijmy od tego

Patbox
Patbox

Cena 100 zł za aplikację z jedną funkcją to duża przesada. Niby w przyszłości dodasz nowe funkcje, ale skąd taka pewność z strony kupujących? Czy ty kupujący takiego Wiedźmina też byś kupił alphe/bete w której prawie nic nie ma za cenę 100 zł?

MatiTM
MatiTM

Nie podoba sie to nie komentuj aplikacja jest z kwota taka nie owaka po za tym jesli beda zainteresowani to na pewno beda chcieli zakupic Pozdrawiam :p.

DoreK
DoreK α-tester v3

Jak się komuś coś nie podoba, to ma prawo to skomentować i pragnę poinformować, że w tym temacie akurat zbyt wiele do gadania nie masz. To jest forum gdzie każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. Również pozdrawiam :>

eSuu
eSuu

Życzę powodzenia w znalezieniu kupca za te 50 złotych. :)

anon10657637
anon10657637

Czytam powyższe wypowiedzi i na myśl przychodzi mi tylko pojęcie polacy robacy, którego nie napisze publiczne, bo pewnie bym za to poniósł konsekwencje.

Zawijaj się z polskiego rynku i idz za granicę, tutaj nic nie zdziałasz. Cena normalna, a to że ktoś nie kupi, no to inna kwestia.

Pantoflarz
Pantoflarz

jeśli za Twoją jedną funkcję mam płacić 100zł, to mój pBOT który tą funkcję ma o wiele bardziej rozbudowaną i miał ją jako pierwszy z botów publicznych, a pozatym posiada z 30 innych funkcji powinienem brać z parę tysięcy złotych.

Jeśli ktoś chce to mogę mu w PHPie napisać coś takiego za 10-15zł.

krides
krides

Z tego co ja wiem xBot oferuje taką samą opcje ale za 100 zł masz więcej opcji Ale pomysł fajny dodaj więcej funkcji i będzie ok

D3JR
D3JR

W nazwie "Protection ", a nie ma nic w nim o ochronie użytkowników, tylko zakładanie tymczasowych kanałów?

Aylin
Aylin ex-admin forum.lvlup.pro

Ten temat został automatycznie zamknięty po 50 dniach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.