Reakcja na ban użytkownika - dyskusja

Zombie
Draysh
Draysh
7 lat temu

Witaj @Jakub

Konto do PayPal jak i konto e-mail zostało mi skradzione Nic nie próbowałem cofnąć wysłałem Ci pieniądze i nie miałem zamiaru oszukać cie gdyż jestem człowiekiem uczciwym. Co do konta PayPal to dostałem powiadomienie ze 94 złote zostało przesłane do jakiejś pani Aleksandy K. Co do konta e-mail to jeszcze wiele innych kont zostało mi skradzione np konto do GTA V konto do Overwtcha i nie tylko. Dlatego proszę cię nie obwinia @Glupikocz'a gdyż to nie jest jego wina Czy potrzebujesz jakiś dowodów ?

Jakub
Jakub
7 lat temu

Zapraszam na PW.

Lempik
Lempik
7 lat temu

Zaciekawił mnie wątek skradzienia konta do PayPal i konta e-mail. Czy mógłbyś nam napisać, jak te konta zostały skradzione? Chodzi o to, żebyśmy my, inni forumowicze, mogli sprawdzić, czy nasze konta są też narażone na ten rodzaj ataku, który zadziałał u Ciebie. I żebyśmy mogli ewentualnie podjąć odpowiednie kroki w celu zabezpieczenia naszych kont.

SP24
SP24
7 lat temu

Tylko proponuję zrobić to w nowym wątku.

Aylin
Aylin ex-admin forum.lvlup.pro
7 lat temu

Draysh:

Konto do PayPal jak i konto e-mail zostało mi skradzione Nic nie próbowałem cofnąć wysłałem Ci pieniądze i nie miałem zamiaru oszukać cie gdyż jestem człowiekiem uczciwym.

Pozwól że zapytam co to ma wspólnego z banem użytkownika @Glupikocz ? :thinking: Jeśli to kolejne multikonto i znajdę na to jakiś dowód to skończy się to banem.

Ban na jego koncie pozostanie, a nawet powinnam go wydłużyć ze względu na to że jego konto było użytkowane przez więcej niż jedną osobę. Tak właśnie kończą się historie z podawaniem dostępu do kont komukolwiek niż KeePassowi.

Ta historia dała mi do zrozumienia że kategoria #rynek potrzebuje dodatkowych regulacji. Prośbę o rewizję regulaminu forum już wystosowałam, od siebie tylko dodam że to pierwszy i ostatni raz kiedy obsługa forum interweniowała w takiej sprawie. Jeśli w przyszłości ktoś stwierdzi że został w jakikolwiek sposób oszukany to niech idzie do lokalnej, przyjaznej prokuratury.

Draysh
Draysh
7 lat temu

@Aylin byłem na jego koncie bo @Glupikocz załatwił licencję na ts'3 która chciałem zakupić no i kupiłem. Ale jakieś parę naście dni później zostało mi skradzione konto e-mail wraz z kontem na PayPal jestem w stanie pokryć koszty ale prosił bym o odbanowanie użytkownika @Glupikocz ten użytkownik jest niewinny jeśli macie już kogoś zbanować to niech to będę ją ponieważ to ja płaciłem z konta PayPal

Jakub
Jakub
7 lat temu

Dogadałem się z @Draysh , proszę o zamknięcie tematu. Jeśli jest możliwość proszę również o zdjęcia blokady dla użytkownika @Glupikocz - cofnięcie pieniędzy nie było jego winą, ktoś mu się włamał na konta. Myślę, że jest to nauczka aby chronić swoich haseł.