Nic nowego, serwer jak każdy inny.
Podałeś niepoprawne IP.
Polecam Serwerek Profesjonalizm na pierwszym miejscu dobra ogarnięta mila administracja Pozdrawiam Polecam <3
Strona nie działa. Cloudflare zwraca 522.
U mnie działa normalnie 🤔

Strona działa tylko przez... WWW? Szto nawet redirectu ni ma
Uwielbiam takie osoby, tworzą konto tylko po to aby wrzucić reklame :/
Serwer niczym nie odstaje od reszty.
Nie polecam, administracja banuje za używanie VPN. Gdzie w regulaminie nic nie pisze, że nie wolno łączyć się za pomocą VPN.
Jeśli tak, podejrzewam że zbierają adresy IP użytkowników bez ich wiedzy.
Też tak myślę. Do tego mogą sprzedawać IP.
Nic nowego, wręcz jestem w stanie stwierdzić, że jest to słaba kopia serwera eqipa.pl :\
Licencja to najważniejsza informacja :kappa: Znam serwery, które nie mają licencji, a są o wiele lepsze niż te, które ją posiadają.
Powiadasz serwer w Polsce, a to słabo, bo Polska nie ma żadnego fajnego dc w którym można coś hostować jak człowiek 😟
centerspeak.pl to nie adres ip, temat wiele razy wałkowany 😠 to tylko domena.
Strona faktycznie nie działa :P
Nie polecam, administracja banuje za używanie VPN. Gdzie w regulaminie nic nie pisze, że nie wolno łączyć się za pomocą VPN. to niech sobie banują, co poradzisz, że istnieją idi tacy ludzie :woman_shrugging:
Wchodzimy na serwer oczywiście w poczekalni bot muzyczny, po 2 sekundach pobytu już otrzymujemy dwie wiadomości prywatne, które są całkowicie zbędne.

Serwer całkowicie automatyczny? Nie jestem tego taki pewny,
skąd on wie, że ta osoba jest Mężczyzną, a nie Kobietą? Nie zapytał się w prywatnej wiadomości, nie wszedł na kanał, gdzie ta osoba była. :thinking:
Czy serwer uważa, że są tylko dwie płci?
Wyczuwam nielegalne praktyki skanowania lub oszukiwania treścią wiadomości.

Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.