REKLAMA TS3:CenterSpeak.pl [ Przyszłość to Dziś ]

Zombie
Apollo2552
Apollo2552

reklamsa|333x500

Jakub
Jakub

Nic nowego, serwer jak każdy inny.

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

Podałeś niepoprawne IP.

Vard
Vard

Polecam Serwerek Profesjonalizm na pierwszym miejscu dobra ogarnięta mila administracja Pozdrawiam Polecam <3

kotyk
kotyk Regularny

Strona nie działa. Cloudflare zwraca 522.

eSuu
eSuu

U mnie działa normalnie 🤔chrome|281x500

Bump
Bump Regularny

image|690x356

kotyk
kotyk Regularny

Strona działa tylko przez... WWW? Szto nawet redirectu ni ma

Miszczu
Miszczu

Uwielbiam takie osoby, tworzą konto tylko po to aby wrzucić reklame :/

Serwer niczym nie odstaje od reszty.

anon86502492
anon86502492

Nie polecam, administracja banuje za używanie VPN. Gdzie w regulaminie nic nie pisze, że nie wolno łączyć się za pomocą VPN.

kotyk
kotyk Regularny

Jeśli tak, podejrzewam że zbierają adresy IP użytkowników bez ich wiedzy.

anon86502492
anon86502492

Też tak myślę. Do tego mogą sprzedawać IP.

anon40709621
anon40709621

Nic nowego, wręcz jestem w stanie stwierdzić, że jest to słaba kopia serwera eqipa.pl :\ Licencja to najważniejsza informacja :kappa: Znam serwery, które nie mają licencji, a są o wiele lepsze niż te, które ją posiadają.
Powiadasz serwer w Polsce, a to słabo, bo Polska nie ma żadnego fajnego dc w którym można coś hostować jak człowiek 😟 centerspeak.pl to nie adres ip, temat wiele razy wałkowany 😠 to tylko domena.

Strona faktycznie nie działa :P

Nie polecam, administracja banuje za używanie VPN. Gdzie w regulaminie nic nie pisze, że nie wolno łączyć się za pomocą VPN. to niech sobie banują, co poradzisz, że istnieją idi tacy ludzie :woman_shrugging:

Wchodzimy na serwer oczywiście w poczekalni bot muzyczny, po 2 sekundach pobytu już otrzymujemy dwie wiadomości prywatne, które są całkowicie zbędne. image|690x122 image|410x80

Serwer całkowicie automatyczny? Nie jestem tego taki pewny, image|374x21 skąd on wie, że ta osoba jest Mężczyzną, a nie Kobietą? Nie zapytał się w prywatnej wiadomości, nie wszedł na kanał, gdzie ta osoba była. :thinking:

Czy serwer uważa, że są tylko dwie płci?

image|690x13 Wyczuwam nielegalne praktyki skanowania lub oszukiwania treścią wiadomości.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.