Nazwa projektu
SampleGaming Informacje poszczególne projektu: (sg_blue) - v:beta, Planowany start: 4 maja 2018 roku
Cel
Osiągnięcie jak największej ilości graczy i rozgrywki, wywarcie emocji satysfakcji na scenie MTA:SA
Co udało nam się zrobić
- System Pojazdów (Pojemności silnika widlastego typu V, upgrade silnika (V), typy paliw),
- System Frakcji (Obecnie pracujemy nad tym, jestem umówiony na wizytę w KMPSP w Warszawie i staram się odwzorować wszystko tak, jak mi pozwoli silnik MTA:SA),
- System Nieruchomości i Domów,
- System Prawa Jazdy,
- System Danych Gracza,
- System Logowania i Rejestracji,
- System Notyfikacji I wiele wiele więcej...
Plany
Chcemy stworzyć wspaniałą rozgrywkę na scenie MTA:SA, serwer prowadzimy hobbistycznie - nie odprowadzamy z niego żadnych zarobków.
Osoby/organizacje biorące udział (linki)
pex(hustioler,Chilli) (wygasła strona, brak linku) - (ja) Jestem bardzo znaną osobą na scenie MTA:SA, jestem głównym twórcą i deweloperem cheatu D4Library. Reszta Ekipy, składa się z wielu pomocnych Panów, którzy nie odmówią pomocy, i zawsze znajdą dla ciebie czas, na dzień dzisiejszy nasza administracja składa się z 9 (doświadczonych w administracji) osób, planujemy ją poszerzyć w najbliższej rekrutacji.
Osoby/organizacje które może wezmą udział (linki)
Osoby prywatne - nie mam linków, Wiele osób pozostaje niezdecydowanych, począwszy nawet do takich jak Justice, czy times - znanych już kiedyś z serwera Play Your Life ( PYLife - https://www.pylife.pl )
Usługi z lvlup.pro2 których potrzebuję aby zrealizować swój cel wraz z parametrami (GB RAM, sloty itp)
Serwer VPS KVM 2GB na start, zobaczymy jak to się rozwinie i ewentualnie poszerzymy w naszej współpracy.
Co mogę zaoferować w zamian
Informacja na chatcie za pomocą funkcji outputChatBox - 'Zobacz, cały nasz projekt działa dzięki www.lvlup.pro\nSprawdź, dlaczego warto wybrać ten hosting!' Informacja będzie wyświetlana co 6 minut. - ewentualnie mogę dorzucić dxDrawText'y w niektórych miejscach o ile nie będzie to zakłócać rozgrywki. Przede wszystkim, po otwarciu forum, oferuję banner strony, z dobrą wzmianką. ;) Mogę również polecić ten hosting innym deweloperom serwerów na scenie MTA:SA - dlaczego by nie :slight_smile:
Dlaczego ten projekt jest unikalny? Opisz
Cały nasz Projekt, spośród niewielu serwerów na scenie MTA:SA - jest autorski, nie wykorzystujemy OG-RPG, Play Your Stories, ani żadnych innych GM/Fragmentów.