Scalanie “postów” w dyskusji na forum

Opinie
kjakkonrad
kjakkonrad

Hej, chciałbym zaproponować dodanie opcji na forum "scalanie wypowiedzi w jedna". Założyłem temat, później zacząłem odpowiadać i chyba otrzymałem upomnienie (abym edytował wypowiedzi w jedną) fanie by było aby była taka funkcja która to scala jak na innym zaufanym forum. Obecnie przycisk "odpowiedz" jest bezużyteczny jak miałbym za każdym razem edytować wypowiedzi tylko po to aby komus odpowiedzieć innemu.

Nikox
Nikox

Można normalnie odpowiadać, jednak w ostatnim temacie (https://lvlup.rok.ovh/t/od-czasu-do-czasu-gracze-nie-moga-bic-mobow/15497) zrobiłeś rekordowo 5 wpisów po sobie. Tutaj na pewno dało się edytować wypowiedź.

kjakkonrad
kjakkonrad

Najwidoczniej się nie dało ;) pomysł jak najbardziej fajny zapobiegnie wbijaniu sobie statow itp ;)

jbrudek
jbrudek

Możesz wstawiać jak najbardziej więcej postów, ale nie jeden po drugim.

kjakkonrad
kjakkonrad

Dlatego pojawił się ten wpis... myśle ze to fajna opcja by była ;)

jbrudek
jbrudek

A może wystarczy po prostu nie pisać kilku postów pod rząd? Popełniłeś rekordową gafę na forum (i to nie tylko w jednym temacie) aż ktoś zwrócił ci uwagę. (choć nie moderacja, chociaż pisałem o tym na discordzie) . Po prostu trzeba pracować nad sobą i się dostosować do reguły która panuje na większości forum.

kjakkonrad:

pomysł jak najbardziej fajny zapobiegnie wbijaniu sobie statow itp

1. image|178x292

2. image|151x360

3. image|218x339

4. image|189x499

5. image|92x500

po czym @KrEdEnS zwraca Ci uwagę a ty:

1. image|144x264

(przepraszam za małe zaśmiecenie tematu, ale miało to wykazać jak absurdalne jest jego własne twierdzenie w przypadku jego osoby)

Aylin
Aylin ex-admin forum.lvlup.pro

kjakkonrad:

chciałbym zaproponować dodanie opcji na forum “scalanie wypowiedzi w jedna”

Taka opcja jest dostępna... dla moderacji. :slight_smile: Dla użytkowników jest dostępna opcja edycji własnych postów przez 24h od jego utworzenia oraz usuwanie postów.

Jeśli chcesz odpowiedzieć na kilka postów od różnych osób wystarczy że je oznaczysz albo użyjesz opcji cytatu w swoim poście.

kjakkonrad
kjakkonrad

czyli zero udogodnień xd zamykamy