Serwer Fivem na VPS się crashuje

Pytania i problemy
vps, fivem
beskiyt
beskiyt

Dzień dobry. Mam wykupiony VPS 24 gb ram GAME. Posiadam serwer na platformie fivem. Po osiągnięciu mniej więcej 24 osób na serwerze serwer się automatycznie crashuje i startuje od nowa a każda osoba ma tzw czerwone czyli informacje o wyłączeniu serwera. Proszę o pomoc. Dodam że wcześniej miałem inny VPS 16 gb i też tak było. Dlatego zmieniliśmy na 24gb ram żeby pomogło ale nadal nic

Mespi
Mespi

Posiadasz może jakieś logi?

beskiyt
beskiyt

Już daję

[SAVED] yebat ten fałszywy
[SAVED] Azzgard
[SAVED] AKŁAMENIK
[SAVED] Kudłaty
[SAVED] Mike Tyson

=================================================================
FXServer crashed.
A dump can be found at /home/server-data/alpine/opt/cfx-server/crashes/71440b65-84ad-4b7a-cca0f2aa-7f4218d8.dmp.

================================================================
======== FXServer starting - 9/15/2020, 3:39:10 PM
================================================================

Tak się dzieje jak będzie dużo osób. Są czerwone i automatycznie restart serwera. Dodatkowo dodam że wtedy jest 5% obciążenia ramu i 6% obciążenia CPU

Mespi
Mespi

można zobaczyć plik dump?

beskiyt:

A dump can be found at /home/server-data/alpine/opt/cfx-server/crashes/71440b65-84ad-4b7a-cca0f2aa-7f4218d8.dmp.

beskiyt
beskiyt

jest zakodowany .dmp

beskiyt
beskiyt

To pomożesz?

Mespi
Mespi

Z aktualnych logów nie jestem w stanie nic stwierdzić. Może jakiś dodatek/plugin (o ile fivem oferuje coś takiego; nie znam się zbytnio na silnikach do GTA) powoduje crash. Czy to się dzieje od początku? Czy może pamiętasz, od którego momentu/jakiej zmiany(aktualizacji/modyfikacji) serwer zaczyna się crashować?

Mespi
Mespi

beskiyt:

jest zakodowany .dmp

możesz odszyfrować plik https://forum.cfx.re/t/opening-reading-crash-dumps/7695/2

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.