Serwer Lobby

Zombie
współpraca-odrzucone
Szymi
Szymi

Witajcie, chcę przedstawić wam mój projekt na serwer lobby z trybami które już istnieją ale też z trybami które wymysle, mam pomysł na autorski tryb

1: na arenie jest 50 respów w randkowych miejscach, gdy gra się rozpocznie umieszcza graczy na respach, po 5 sekundach gracze zaczynają grę czyli przez określony czas zdobywanie itemów oraz boostów, po minięciu czasu na przygotowanie kończy się ochroną i zaczyna się bić na mapie.

Lobby będzie ciągle rozwijane będą dodawane nowe tryby oraz auktułalizacje więc serwer nie zostanie porzucony od strony technicznej, aktółalnie pisane są pluginy oraz skrypty, niedługo zaczniemy budować mapy. Jest to nasz pierwszy tak duży projekt lecz podchodzimy do niego z profesjonalnym wykonaniem, projekt nazywa się gaminglobby

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Szymi:

randkowych

Randomowych? Pisane z telefonu?

Jak zamierzasz zrealizować swój pomysł? Napiszesz skrypty?

Szymi:

1: na arenie jest 50 respów w randkowych miejscach, gdy gra się rozpocznie umieszcza graczy na respach, po 5 sekundach gracze zaczynają grę czyli przez określony czas zdobywanie itemów oraz boostów, po minięciu czasu na przygotowanie kończy się ochroną i zaczyna się bić na mapie. Szymi:

autorski tryb Minimalnie przerobiony Survival Games?

anon10657637
anon10657637

Przyjacielu, chyba jesteś niepoważny - nie muszę pisać dlaczego.

Patbox
Patbox

Szymi:

1: na arenie jest 50 respów w randkowych miejscach, gdy gra się rozpocznie umieszcza graczy na respach, po 5 sekundach gracze zaczynają grę czyli przez określony czas zdobywanie itemów oraz boostów, po minięciu czasu na przygotowanie kończy się ochroną i zaczyna się bić na mapie.

Szymi:

autorski tryb To się z tego co wiem nazywa (Super) Blitz SG, czy coś w tym stylu, czyli zmodyfikowany Survival Games (tak jak wspomniał pan Timo).

Meretti
Meretti

Nie widzę tu nic nowego, po prostu słabo odgrzany kotlet.

IceMelt
IceMelt

Podchodząc poważniej do projektu:

1. Przede wszystkim piszesz o serwerze lobby, a jednak w treści jest opis jedynie twojego "autorskiego" trybu. Po co więc lobby? Zdecyduj czy chcesz startować z siecią, czy z trybem;

2. Przyjacielu, przed wystawieniem propozycji swojego serwera sprawdź, czy cały tekst na ogół jest dobrze napisany. Mowa tu wzorze podania, szyku zdania, jak i o ortografii. Serio - to jest ważne. Zwłaszcza, że teraz prezentujesz swój serwer, a nie "serwer kolegi do którego podejdę ze słabym podejściem bo to nie moja działka". Na przykład nie wiem co to jest:

Szymi:

auktułalizacje Albo to

Szymi:

aktółalnie

1. Nie rozumiem tak samo tego

Szymi:

z trybami które już istnieją ale też z trybami które wymysle Piszesz o kilku trybach ale wciąż opisujesz tylko jeden!

Przechodząc do końca, jak i do genezy mojego przekazu - gdyż tylko tyle na ten moment mogę z twojego podania wywnioskować. Szymonie, jak piszesz - podchodzisz do serwera z profesjonalnym dystansem. Ja niestety tego profesjonalizmu u Ciebie nie widzę, więc postaraj się bardziej na przyszłość 🙂

Tak samo - jeżeli nie potrafisz jeszcze okiełznać konika zwanego ortografią i poprawną interpunkcją - patrz co jakiś czas do słownika, jeżeli mózg podpowiada Ci - że coś jest w pewnym zdaniu nie tak. Serio - ortografia i interpunkcja ma znaczenie - zwłaszcza, jeżeli nie chcesz by czytelnikom oczy krwawiły 😉

Więc, na przyszłość - lepsza organizacja tekstu, kreatywniejszy pomysł, wzór i minimalna znajomość języka polskiego, dobra? 😃

Ja niestety jestem na nie, życzę powodzenia 😉

Patbox
Patbox

To jeszcze tutaj?

luxDev
luxDev Pionier

Pewnie Michałowi temat umknął, jak zobaczy to zamknie 😊

Patbox
Patbox

W sumie jest jeszcze parę takich tematów.

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Odrzucam