####Nazwa projektu Serwer FreeBuild - powrót do dawnych czasów ####Cel Stworzenie serwera minecraft typu freebuild tak jak za czasów początków serwerów freebuild. Obecne serwer bardzo się różnią od serwerów które kiedyś były i już dawno zapomnieli inni o nich, a swój klimat miały :) ####Co udało nam się zrobić Obecnie nie zaczołem tworzyć serwera, gdyż nie mam żadnej maszyny. Posiadam duzo doswiadczenie w tworzeniu serwerow minecraft, ts3 i przecietne w tworzeniu stron www ####Plany Stworzenie serwera FreeBuild takie ja były kiedyś z 3-4 lata temu (ten kto grał ten wie o co mi chodzi). Posiadały swój klimat i było dużo fajnych i ciekawych rzeczy. ####Osoby/organizacje biorące udział (linki) https://www.youtube.com/user/TheEndRok ####Osoby/organizacje które może wezmą udział (linki) Jeśli będą takowe to zaktualizuję temat. ####Usługi z lvlup.pro których potrzebuję aby zrealizować swój cel wraz z parametrami (GB RAM, sloty itp) Minimum 6GB Minimum 50 lokalizacja PL Serwer głosowy TS3 minimum 50 slotów
####Co mogę zaoferować w zamian Dodanie baneru na YT reklamę na czacie w grze co 10-20min o tresci "Sponsorem serwera jest Hosting LVL UP" Post na FB o hostingu o treści zachecającej do skorzystania z ofert hostingu Reklama na TS ####Dlaczego ten projekt jest unikalny? Opisz Powrót to starych czasów serwerów FreeBuild, stworzony z myślą o graczach, aby grało im się miło, przyjemnie i byli zadowoleni :)