Serwer TeamSpeak 3 | TS.NOJRACHT.PL | DARMOWY | 24/7

Zombie
ares12
ares12

Mam wielką przyjemność przedstawić Wam serwer komunikacyjny, który został stworzony z pasji dla użytkowników oraz graczy.

Nosimy nazwę Nojracht, główne powiązanie właśnie z tą nazwą pochodzi z tego, że cały serwer oraz wszyscy jego użytkownicy są jak jeden wielka rodzinka który nie tylko o siebie dba oraz spiera siebie nawzajem. My jesteśmy po to abyś poczuł się wyjątkowo w gronie swoich znajomych oraz nowych znajomości. Dla nas nasi użytkownicy są najważniejsi.

Jeżeli będziesz dobrym człowiekiem twoja dobroć zostanie doceniona i może nawet wynagrodzona. Jeżeli natomiast jesteś hejterem oraz osobą która nie widzi żadnej dobroci w tym co robimy - to nie ma dla ciebie u nas miejsca. Chociaż ty sam możesz to zmienić!

Dlaczego miałbyś/aś wybrać nasz serwer? To proste! » Oferujemy 24/7 dostępność serwera » Stabilność serwera przy której nie będziesz się martwił dropami. » Bezpieczność tak dużej jakiej nie mógłbyś sobie wyobrazić » Pełno WRAŻEŃ! Zarówno na eventach oraz wraz z administracją. » Możliwość podłączenia własnego projektu/strony/kanału youtube. » Aż 512 slotów dostępnych dla Was » Szybka i sprawna pomoc » Kanały Gildyjne » MusicBoty 24/7 » Darmowe kanały » Rozmowy z youtuberami

Czekamy także na różne propozycje od użytkowników! Także na twoje!

» ip ts: ts.nojracht.pl

[url=https://ibb.co/e16hY7][/url]

MichQ
MichQ

ares12:

» Aż 512 slotów dostępnych dla Was

Nie rozumiem osób które jeżeli mają licencje AAL / NPL 512 to ustawiają 200 slotów 😛

Jakość banneru jest słaba

ares12:

» MusicBoty 24/7

Jakoś ten na poczekalni od 18h nie działa 😛

ares12:

» Kanały Gildyjne Z tego co zauważyłem nie ma takiej strefy

Serwer jak serwer, świeży projekt dużo do poprawy (o ile nie upadnie jak co drugi taki projekt który widziałem) Powodzenia!

Err0r
Err0r

No więc , tak moim zdaniem serwer nie jest warty mojej uwagi nie moge wejsc na serwer dostalem bana za sprawdzanie niszowych zabezpieczn serwera <20:41:36> Zostałeś zablokowany za 3 lata 62 dni na serwerze przez "Filip" (Boty.) użyłem jednego bota do sprawdzenia co i jak czy dziala a tu pan filip bez zadnej rozmowy zbanowal mnie , a ja bym mu pomógł wszystko zabezpieczyć jego decyzja czyli kolejny ts ktory zniknie po miesiacu ocena , nie stabilne połączenie załączam to <20:39:03> "Nojracht.pl | Bot Muzyczny #01" przerwano (connection lost) <20:39:03> "Nojracht.pl | Bot Muzyczny #02" przerwano (connection lost) wyszły po wejsciu mojego bota mam nadzieje ze zablokujecie to :) ocena -1/10

krides
krides

Nie polecam tego serwera Crack licencja Boty muzyczne off również crack Kanaly takie sobie gdzies widzialem ABot zle konfig i crack kolejny Lagi brak anty DDoS,Dos Wiecej nie pisze bo nie ma po co rozkminac

Ogólna ocena

Nawet nie pisze zeby nie robic wam przykrosci

ps Nie róbcie czegos, czego nie umiecie

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

krides:

Nie róbcie czegos, czego nie umiecie

jakoś trzeba się nauczyć, nikt od razu nie jest mistrzem tego co chce zrobić.

krides:

Crack licencja

Boty muzyczne off również crack

ABot zle konfig i crack kolejny to już niedopuszczalne.

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

a w jaki sposób się nauczyć, przecież nie da się z tym urodzić :thinking:

Err0r:

troxche przesadzasz

zawsze będę potępiał kradzież własności intelektualnej.

@krides W jaki sposób można wprost stwierdzić, że te wszystkie rzeczy są crackowane?

MichQ
MichQ

krides:

Crack licencja

krides:

ABot zle konfig i crack kolejny

krides:

Boty muzyczne off również crack Gdzie dowody, że to crack X-D

krides
krides

Licencja kosztuje 1200 zl a na serwer z 12 os raczej nie oplaca sie a po zatym wyslalem ticketa do teamspek z prozba o dodanie do black listy pozdrawiam licki nie mozna miec do 2025

MichQ
MichQ

Zawsze są inne sposoby niż zakup na zdobycie owej licencji (😃 )

krides
krides

licencja Host Provider License jest tylko do kupienia jestes niedoinformowany

Err0r
Err0r

MichQ:

Zawsze są inne sposoby niż zakup na zdobycie owej licencji (😃 )

tak , na pewno ktoś ci przekaże taka licencje [ poza crackiem ] , uwazam , ze pogrążasz się mówiąc ze są inne sposoby na zdobycie licencji , a z tego co mi wiadomo to jest host provider człowieku a nie npl :) pozdrawiam

krides
krides

Od tego jest licencja NPL wiec nie wiem jak to uzasadnisz

Err0r
Err0r

MichQ:

No właśnie ty jesteś niedoinformowany kolego 😛

polecam poczytać i doedukowac sie

MichQ
MichQ

Sam posiadam licencje od ts3 256 za FREE mówię tu o AAL z możliwością powiększenia Więc ja nw kto tu ma racje

Err0r
Err0r

MichQ:

Sam posiadam licencje od ts3 256 za FREE mówię tu o AAL z możliwością powiększenia Więc ja nw kto tu ma racje

to powiedz mi z jakiego źródła to też skorzystam i żeby to nie było rape.net

MichQ
MichQ

Kolego to nie jest takie łatwe. Nie nie jest to r4p3.net. Stoję na ts3bahu.com więc jest to chyba dowód orginalności licencji (mówię tu o ts3bahu.com SDT)

krides
krides

Ta licencja o której mówisz jest oparta o ATPH ts3bah wiec wiem co pisze

MichQ
MichQ

SDT - SERVERS DEDICATION TS3 Tyle w temacie , Nie nie chodzi mi o oferte ATPH ....

Err0r
Err0r

MichQ:

SDT - SERVERS DEDICATION TS3 Tyle w temacie

no własnie a nie host provider :) kolego przemyśl co piszesz w takim razie

krides
krides

Jesli chcesz to przeczytaj wszystko o teamspeak 3 ja wiem swoje i nie polecam tego serwera szczegolnie ze ta licka jest 2025

MichQ
MichQ

@Err0r Ile razy mam pisać że nie chodzi o oferte ATPH tylko o SDT, działa to na zasadzie VVPS ....