SerweryDiscord.pl - Serwer dla właścicieli serwerów i administratorów

Zombie
JanekJaran
JanekJaran

banner.jpg|1000x290

Serwer discord dla właścicieli i administratorów serwerów discord

Na serwerze:

zareklamujesz swój serwer i bota

porozmawiasz o discordzie, zarządzaniu serwerami

znajdziesz różne ciekawe serwery discord

otrzymasz pomoc dot. funkcjonalności discorda i różnych botów

znajdziesz osoby do współpracy

obiecujemy nie nadużywać @everyone

Oby dołączyć na serwer kliknij tutaj.
artur9010
artur9010

JanekJaran:

obiecujemy nie nadużywać @everyone

Sam fakt, że z niego korzystacie jest już słaby.

JanekJaran
JanekJaran

Na razie nie użyliśmy ani razu. I nie planujemy.

2KKgfx
2KKgfx Regularny

Więc tak.

JanekJaran
JanekJaran

2KKgfx:

• otrzymasz pomoc dot. funkcjonalności discorda i różnych botów <- https://support.discordapp.com/hc/en-us? Jak to powiedział jeden z znanych polityków Po co nam lotnisko, kiedy będzie nowe w… Berlinie? Chcę, aby ten serwer stanowił alternatywę dla tych rozwiązań. Zwłaszcza, że oba miejsca z serwerami skupiają głównie angielskojęzyczną społeczność. Co do wsparcia - też znaczna część jest w języku angielskim.

2KKgfx:

znajdziesz różne ciekawe serwery discord <- Skąd ta myśl, że serwery reklamujące się u Was są ciekawe? To akurat faktycznie jest mocno subiektywne, ale ponieważ będziesz mógł tu znaleźć najróżniejsze serwery, prędzej czy później trafisz na taki, który Ciebie zaciekawi. Nie chcę wchodzić w dalszą polemikę.

error
error

JanekJaran:

też znaczna część jest w języku angielskim.

Dla mnie nie jest to problem, każdy w jakimś stopniu umie angielski a jeśli jest to twórca bota, czyli de facto programista to też nie powinien to być dla niego żaden problem :man_shrugging:

Jakub
Jakub

Projekt wygląda ciekawie.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.