ShowSpeak.pl - Zobacz, jak powinien wyglądać serwer ts3

Zombie
GepardG
GepardG

Poszukujemy:

• Serwerów z różnorakich gier
  • Gildii/Klanów
  • YouTuberów/Streamerów
  • Ekip
  • Miłych użytkowników! Wszystkie kanały DARMOWE

prezentacja|266x500

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Nie rozumiem celu wydajnej maszyny dla serwera TS3. Ewentualnie stabilną - pod kątem sieci. TS zużywa mało i wydajnej maszyny nie trzeba.

Patbox
Patbox

GepardG:

Serwerów z różnorakich gier [...] YouTuberów/Streamerów Ja się zaliczam? :kappa:

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Bot muzyczny na poczekalni, absolutnie nie tak powinien wyglądać serwer ts3. Przywitała mnie muzyka której bardzo nie lubię.

image|251x472 Zawsze mnie zastanawiało po co robić takie rangi, które tylko utrudniają nawigowanie po serwerze bo zasłaniają sporą część pola na nick użytkownika. Szczególnie te podkreślone

image|67x18 ta ranga dobrze to opisuje :thinking:

IMO absolutnie nie tak powinien wyglądać serwer ts3

GepardG
GepardG

W sensie?

Patbox
Patbox

No bo poszukujecie...

GepardG
GepardG

Dziękuję za opinię, lecz rangi jak rangi ;) my robimy takie jakie chcą użytkownicy/ Na naszym forum był temat z tym jakie rangi chcą, dostawaliśmy propozycje i potem ankieta, nam one nie przeszkadzają. Co do muzyki, również była ankieta czy ma być bot na poczekalni. Każdy gustuje w innej muzyce, nie nasza wina, że tobie się akurat taka nie podoba ;) równie dobrze można wyciszyć bota :D

GepardG
GepardG

Więc tak, s subami nie spełniasz, ale wbij na ts ;) kanał masz aktywny, jeśli na ts będziesz również często aktywny i spełnisz resztę wymagań to dostaniesz youtubera.

bopke

GepardG:

równie dobrze można wyciszyć bota

Tyle że bot uderza muzyką tak, że nie da się wyciszyć go zanim się go usłyszy. Nie jest strasznie głośny, ale że siedziałem w ciszy to nagła muzyka była dość piorunująca

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

U mnie na TS3 kiedyś cały czas grała głośna stacja na vol 100 - nikomu nie przeszkadzało 😂

GepardG
GepardG

Ta muzyka jest na vol 10, możliwe że masz ts podgłoszonego ;) ona jest cihutka, nikomu nie przeszkadza.

DoreK
DoreK α-tester v3

Nieładnie nazywać kogoś nikim.

Pantoflarz
Pantoflarz

polecam vol 1.

ikonki pomieszane, macie jakiegoś bota który używa grafik których nie ma.

polecam dopieścić szczegóły, potem mówić ze wyznaczacie jakieś standardy.

krides
krides

Ocena Banner:0/10 gdzieś widziałem PackietLOOs -Lokalizacja -Ikonki brzydkie copy -Po co ci 30 kanałów prywatnych 3 zajęte Bota muzycznego nie można sprzedawać jest to zakazane przez sinusbot -Licencja -Wersja ts3

Ogólna ocena -1/10 Niczym się nie wyróżnia i proponuje zakup licencji na cracku slabo

GepardG
GepardG

Co do botów, nie zabronisz nam ich sprzedawać. Ikonki, nasza sprawa.. Lokalizacja nic nie ma bo mamy antyddosa ;) Banner.., To nieźle jak go gdzieś widziałeś bo byłem przy tym jak mi go kolega robił ;) był na zamówienie tylko dla nas :D kolega ma jeszcze pliki z niego do gimpa ;)

Widzę że ty z takich co tylko na - mówią ale na + nic nie powie hah!

bopke

GepardG:

Co do botów, nie zabronisz nam ich sprzedawać.

On nie, licencja na oprogramowanie jak najbardziej.

idailygaming
idailygaming

Już sama nazwa mnie nie przekonuje do wejścia na serwer. Grafika jest tragiczna naprawdę widziałem gorsze, ale ta jest brzydka. Sam serwer nie posiada niczego innowacyjnego co by go, wyróżniało spośród wielu set innych.

GepardG:

Poszukujemy:

Serwerów z różnorakich gier Gildii/Klanów YouTuberów/Streamerów Ekip Miłych użytkowników! O rekrutacja na wszystkich :kappa:

Kolejny serwer, który kopiuje coś z większego znacznie lepszego serwera. :/ A mianowicie nazwy kanałów, opisy, układ kanałów czy nazwy rang.

undefined Na temat muzyki się nie wypowiem, bo przy tym pingu nie da się nic słuchać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

krides:

-Po co ci 30 kanałów prywatnych 3 zajęte Pewnie bot nie tworzy automatycznie nowych kanałów w wyznaczonej strefie o danej nazwie, temacie i opisie.

krides:

Lokalizacja Zapewne ich serwer stoi w jednym z najpopularniejszych krajów w EU. (Francja, Niemcy i mniej popularna Polska)

GepardG:

Każdy gustuje w innej muzyce, nie nasza wina, że tobie się akurat taka nie podoba 😉 równie dobrze można wyciszyć bota 😃 Dopasujcie muzykę do wszystkich tzn. np. HOT 100 lub TOP 500 albo usuńcie bota, z poczekali i zostawicie tylko na kanałach muzycznych.

bopke:

po co robić takie rangi, które tylko utrudniają nawigowanie Zgadzam się, jest wiele rang które są zbędne i tylko przeszkadzają.

GepardG:

Co do botów, nie zabronisz nam ich sprzedawać. Ja niee no co ty tylko napiszę do sinusbota o wykorzystanie ich oprogramowania wbrew ich licencji. Oryginał Faq: undefined

Spolszczenie Faq (Tłumaczenie Google translator by Chrome): undefined

Źródło: https://forum.sinusbot.com/kb/how-do-i-get-a-license.72

krides
krides

Co racja to racja a odnośnie banera to Ts3.ProKill.pl ma taki sam tylko u nich coś się dzieje np: osoby online itp

happi
happi

"Zobacz, jak powinien wyglądać serwer ts3" Powinien mieć zadbane o wszystko, o prezentacje też, a wasza nie zachęca nawet by zostać w temacie.