Witam. Borykam się z bardzo niesympatycznym problemem z Sinusbotem. Dotychczas posiadałem kilka, coś koło sześciu paneli. Każdy był na osobnym użytkowniku i wraz z usuwaniem /tmp/ przy instalacji kolejnych wszystko ładnie śmigało. Doinstalowałem kolejnego i coś przestało śmigać. Nowy bot nie chce się połączyć z serwerem - najpierw wyskakiwało to żółte powiadomienie żeby sprawdzić czy bot ma permisje, hasło czy jest, czy też właściwe IP a teraz już nic nie ma. Początkowo się zalogował (z nickiem Sinusbot), tak jak to jest przy pierwszym odpaleniu. Potem.. już nie wchodził. Wstawiłem na innym VPSie bota. Dalej nic. Tutaj Instance log: https://pastebin.com/MdUEw1fV Już nie mam pomysłów. Czyżby coś z serwerem? Ale co? Wszystkie sterowniki wymagane poinstalowane i aktualne. Obawiam się, że przy na przykład restarcie VPSa wywali wszystkie boty i nie będę mógł ich na nowo wrzucić. Ktoś ma jakiś pomysł?
Uprzedzam pytania: TAK - jest odpowiednie IP (testowane z 127.0.0.1, localhost, zewnętrznym i przez domenę) TAK - jest właściwy port TAK - hasło jest poprawne (a właściwie to go nie ma) TAK - Poziom identity bota wynosi 8, tak samo jak serwera (próbowałem też z 9 i 10). TAK - Reinstalowałem bota i włączałem/wyłączałem screena.