SkinsRestorer

Zombie
minecraft, zarządzanie, pluginy
kubus
kubus

Siema. Mam problem z skinsrestorerem otoz mam ten plugin i jak ktos ma premium, np. ja, to nie mam skina tego co sobie ustawiam tylko mam Alexa. Probowalem przeinstalowac plugin, serwer, zmienic wersje skinsrestorera, ale nic nie pomaga. Wgralem kopie tego serwera na PC i odpalilem i mialem skina, czy to jest wina po stronie VPSa?

(Nie mam polskich znakow)

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

Mojang pozmieniał i się zepsuło =)

obraz|690x388

Na discordzie pluginu znajdziesz wersję "poprawioną", ale za to sypiąca błędami w konsoli, jeszcze ją naprawiają.

obraz|690x65

kubus
kubus

Mi bledy nie przeszkadzaja, ale dzialac to dziala?

Lempik
Lempik

W ostatnich 2 dniach też mam problem z tym pluginem. Otrzymywałem komunikat: [SkinsRestorer] Error: Please wait a minute before requesting that skin again. (Rate Limited) Więc nie rozpaczałbym, błąd jest prawdopodobnie poza Twoim serwerem.

Nieznajomy11

Jak testowałem to niby tak, ale mi tam bez błędów też działa wersja wczorajsza z discorda (TEST), która niby miała mieć jakieś błędy. (ale one chyba tylko dotyczyły default-skin w config.yml)

Jeśli chcesz to mogę ci tutaj podrzucić obie wersje, ta test już znikła z discorda.

kubus
kubus

Dokladnie to samo mam.. tez od 2 dni Edit: @Nieznajomy11 Dziala. Dzieki bardzo.

Nieznajomy11

Właśnie wyszła poprawiona wersja, wynika z tego tak jakby ten błąd był tylko w wersji bungee:

obraz|532x142

kubus
kubus

Nie tylko w bungee.

Nieznajomy11

chodzi o błąd z NullPointerException 😛

Lempik
Lempik

Zainstalowałem nową wersję udostępnioną na razie tylko na discordzie i działa.