Sklep pod api lvlup

Zombie
Dagrond
Dagrond

Witam. Poszukuję sklepu (bez znaczenia, czy w grze jako plugin, czy jako strona internetowa) który będzie obsługiwał API lvlup. Najbardziej zależy mi na tym, aby obsługiwał paypal, przelew i paysafecard automatycznie, gdyż wiem że istnieje plugin do smsów pod api lvlupa. Nie mam problemu z tym żeby za niego zapłacić, ale przeszukałem już całe forum i nie znalazłem nic działającego.

DoreK
DoreK α-tester v3

vMCShop Standard nie wspiera PayPal, w tym przypadku polecamy vMCShop Basic.

Dagrond
Dagrond

Vmcshop posiada tylko sms i paypal, a jednak najwięcej chętnych chce przelew. Na mineshop napisalem prośbę o sklep, ale pewnie długo to potrwa, o ile w ogóle mi go przyznają. Naprawdę nie ma żadnych alternatyw?

Nikox
Nikox

Osobiście znam tylko jedną alternatywę. Napisz sam :kappa: A tak na serio to nie znam. vMCSHOP w wersji basic obsługuje paypala, który jest lepszy oraz szybszy od przelewów. Dodajesz kartę bankową do konta i możesz korzystać.

DoreK
DoreK α-tester v3

Dagrond:

Naprawdę nie ma żadnych alternatyw? Istnieje - vMCShop Custom, jak nazwa wskazuje - piszesz do Verlikylosa co chcesz, on wycenia i robi ;)

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.