takitamslu:
Widzę, że negatywnie oceniasz wszystkie serwery TS3 reklamujące się na tym forum.
To prawda, po prostu te serwery ts3 nie są w stanie zaoferować tego czego oczekuje, no i kazdy jest taki sam.
takitamslu:
lecz twoja ocena trochę jest przesadzona
To jest moje odczucie, nie wiem jak może być przesadzone :thinking:
takitamslu:
Cytujesz niepotrzebnie cały banner
Nie cytuje bannera (o ile się da cytować obrazek) a tylko odnoszę się do brzydkich fontów w nim.
takitamslu:
a sam byś kolego takiego nie wymyślił.
Nie znasz mnie, nie jesteś wstanie wiedzieć co potrafię i czego bym nie zrobił. Ale niezależnie od moich umiejętności nie zrobiłbym w bannerze tak brzydkiej czcionki (oczywiście czcionka to tylko moje subiektywne odczucie, może Ci się nie podobać)
takitamslu:
Jest napisane “AntyDDoS w standardzie” w opisie tego wątku.
Niestety mam wrażenie że ty nie umiesz czytać (bez obrazy oczywiście), bo ja widzę napisane
takitamslu:
Anty DDoS w stantardzie,
takitamslu:
Jeśli nie wiesz co to znaczy ogromna stabilność serwera, to ci współczuje
Teraz ty najeżdżasz na moją osobę. Serwer może mieć wysokie SLA, 100% uptime a nie być stabilny.
takitamslu:
Jeśli nie wiesz co to znaczy ogromna stabilność serwera, to ci współczuje. Zatem skoro rozumiesz to słowo, po co w pierwszym zdaniu napisałeś “co to?”, to świadczy o twoim egoizmie.
Nie rozumiem. Najpierw mówisz że nie wiem co to stabilność a w następnym zdaniu mówisz że rozumiem :thinking:
takitamslu:
“co to?”, to świadczy o twoim egoizmie.
Zapytałem się co znaczy stabilny serwer, nie wiem gdzie tutaj widzisz egoizm.
takitamslu:
Większość serwerów upada, bo nie ma za nie kto płacić. A tu masz pewność, że serwer będzie aktywny cały czas.
Nie mam pewności, nie mam tego na umowie. Te serwery które upadają te ż pisały w reklamach że są online 24/7.
takitamslu:
Krótko mówiąc, lubisz krytykować to, co ludzie robią.
Po prostu wyrażam swoją opinię. Jeśli coś na prawdę mi się podoba umiem to pochwalić, napisać miłe słowa nt projektu. Jeśli natomiast chodzi o coś co mi się nie podoba po prostu to pisze :man_shrugging:
takitamslu:
Teraz widać jak czytałeś regulamin (jeśli w ogóle czytałeś, bo w to wątpię).
Nie wiesz co robiłem. Szukanie punktów w regulaminie na moją osobę tylko wyraża to że nie masz argumentów i musisz zwracać się do takich źródeł. Poza tym w pierwszym poście nie krytykowałem nigdzie Twojej osoby a Twój projekt :thinking:
takitamslu:
Strona serwera dopiero się robi.
Ja nie wypuszczałbym projektu który nie jest w 100% skończony, a nawet jeśli to zrobiłbym tam jakąś informacje, że strona w budowie, a nie strona hostingu.