Witam sprzedam następujące rzeczy:
- 23 vPLN
- Serwer VPS

20zł/Paypal/Przelew/PSC
Witam sprzedam następujące rzeczy:

20zł/Paypal/Przelew/PSC
Jeśli dobrze pamiętam, to sprzedawanie całych kont jest niezgodne z regulaminem, możesz jedynie sprzedawać VPS oraz środki, a następnie gdy już znajdziesz kupca utworzyć prośbę o ich przeniesienie na konto o innym id za pomocą systemu ticketów.
Dostosowałem wątek, tak aby był zgodny z wytycznymi, jeśli się z tym nie zgadzasz i chcesz zamknąć tę ofertę napisz tutaj lub utwórz wiadomość prywatną do mnie.
dziekuje bardzo za poprawienie :)
Ile chcesz za vPLN?
Sprint012:
20zł/Paypal/Przelew/PSC Jest napisane na samym dole, więc myślę że tej ceny będzie się trzymał :slight_smile:
To jest mało opłacalne, może kolega nam poda jakiś przelicznik?
za 10zl wezmę, jeśli chętny zapraszam na PM
EDIT by @DBanaszewski: Tu był adres mailowy, którego podawanie jest niezgodne z regulaminem forum (punkt 3.7.3).
20zł mniej nie zejde zapraszam na pw na lvlup :slight_smile:
Taka opcja jest nie opłacająca dla kupującego, ponieważ dopłaci te 3 zł i ma pewność że nie zostanie oszukany.
tylko że ja nie oszukuje :) moge podać na priv swoje dane swój numer telefonu nawet
Bo bardzo mi kasa potrzebna dlatego sprzedaje a po 2 nie korzystam już z usług na lvlup :)
Czy to próba przekupstwa?
jaka próba przekupstwa sprzedać chce tylko i tyle proste
tak tak :P

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.