Sprzedam dobrze prosperujący serwer TeamSpeak3

Zombie
rynek-sprzedam
7hill
7hill

Witam wszystkich. Mam na sprzedaż serwer TeamSpeak3, który istnieje od 2016 roku, na którym siedzi dziennie ponad 300 osób.

Serwer posiada: - stronę www wyróżniającą się spośród wszystkich - licencję AAL 512 slotów ważną do 15 grudnia - pBOT + live HELP - prosty wygląd kanałów - kanały vip ( płatne ) - autorską grafikę

Zainteresowanych zapraszam na PW.

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Można prosić o IP do dołączenia i pooglądania?

7hill
7hill

Napisz do mnie wiadomość prywatną, ponieważ Ty masz chyba zablokowane i nie mogę do Ciebie nic napisać.

Timo

Możliwe, że nie masz odpowiedniego stażu na forum. Już wysyłam.

Timo

Pierwsze wrażenia:

• Serwer dobrze skonstruowany pod względem ustawienia kanałów
  • Widać aktywność na serwerze - "dzieje się tam coś" a nie stoi pusty.
  • Bot po chacie głównym widać że pracuje
  • Sympatycznie tam jest tak, przynajmniej ja to tak odbieram.
7hill
7hill

Dziękuję za kreatywną opinię :)

Err0r
Err0r

mozna prosić o ip ?

Kubaa
Kubaa

Witam, jaką cenę oferujesz serwera bez pbot i livehelpa bo niestety już mam zakupionego pbota i mi nie potrzeba drugiego? Skontaktuj się ze mną poprzez telegram @Odlotowy lub przez forum.

Pozdrawiam.

karkow
karkow

Można wiedzieć jaki jest powód sprzedaży?

carbonx
carbonx

Jak najbardziej polecam sprzedającego jak i sam serwer, jest on dopięty na ostatni guzik, a przede wszystkim ma świetną społeczność.

7hill
7hill

Brak czasu na dalsze prowadzenie. Czasami jest tak, że nie ma mnie przez parę dni, a jednak ts bez właściciela nie ma prawa bytu, mimo iż przebywają na nim inni administratorzy. Nie chcę by upadło coś na co tak wiele osób musiało pracować przez prawie 2 lata.

devilleq
devilleq

Odezwij się na pv jestem zainteresowany.

Pantoflarz
Pantoflarz

Właściciela znam, serwer jest bardzo poprawny - klientela starsza, co się ceni w tych czasach, a nie wszędzie same dzieci, co też sugeruje pewien jasny kierunek rozwoju, a nawet konkretnego marketu dla potencjalnego nabywcy.

Jak najbardziej można polecić :)

Flyspeak
Flyspeak

Praktyka kupowania serwerów ts3 jest dla mnie jak najbardziej idiotyczna. Dlaczego nie oddasz go w dobre ręce jakiegoś zaufanego administratora na twoim serwerze? Koszty licencji pewnie przekraczają dochody i to praktycznie 95% bo serwery ts3 nie zarabiają na siebie.Noi jeszcze utrzymanie Vpsa,Botów i www. Posiadasz inne serwery gier? Bo ta licencja jest właśnie dla takich osób a nie dla januszy co myśleli że zarobią. Ts3 nigdy nie zarobi na siebie jeśli nie masz rozszerzonej infrastruktury o serwery gier.Moim zdaniem wpieprzyłeś się w interes o zerowej opłacalnosci i chcesz go teraz sprzedać aby w jakikolwiek sposób odzyskać straty finansowe.Tyle z mojej strony.

7hill
7hill

Szanuję Twoje zdanie, lecz nie znasz mojego serwera, nie znasz ludzi, którzy na nim przebywają. W przeciwieństwie do większości serwerów nie szedłem w ilość, a w jakość dlatego w taki właśnie sposób stworzyłem świetne community. Pewnie odpowiesz teraz na ten komentarz, lecz z góry uprzedzam, że nie będę się wdawał w dalszą dyskusję.

Flyspeak
Flyspeak

Dlaczego nie oddasz go w dobre ręce jakiegoś zaufanego administratora na twoim serwerze? Posiadasz inne serwery gier? Dwa pytania w całej mojej wypowiedzi. Nie mam zamiaru cię atakować ani zniechęcać innych do zakupu.

7hill
7hill

Odświeżam.

Jakub
Jakub

@7hill ile chcesz za samą domenę?

7hill
7hill

Serwer został już sprzedany, została mi jeszcze licencja 512 slotów do grudnia. Mogę ją sprzedać za 500zł.

Aylin
Aylin ex-admin forum.lvlup.pro

Ten temat został automatycznie zamknięty po 20 godzinach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.