Tak jak w tytule mam na sprzedaż grę na platformę Steam. Tytuł gry: X-Blades Cena na Steam: 35,99 zł Proponowana cena: 15 zł Sposoby zapłaty: Przelew bankowy Jeśli byłby ktoś kogo interesuje oferta zapraszam na PW.
Tak jak w tytule mam na sprzedaż grę na platformę Steam. Tytuł gry: X-Blades Cena na Steam: 35,99 zł Proponowana cena: 15 zł Sposoby zapłaty: Przelew bankowy Jeśli byłby ktoś kogo interesuje oferta zapraszam na PW.
Tylko zobacz sobie, że nie ma żadnych ocen. Dobre oceny zaczynają się od 20 zł. Ja bym nie ryzykował.
SP24:
Dobre oceny zaczynają się od 20 zł.
No nie wiem, za 2,07zł od sprzedawcy z setkami tysięcy dobrych opinii :thinking:
Zerknąłem na szybko. Tak poza tym to już każdy decyduje gdzie kupuje.
Odświeżam
Napiszesz coś o tej grze? Cóż to za gra, jaką ma fabułe?
Opis gry znajdziesz na platformie Steam. Nie grałem w tą gre
Raczej ciężko będzie ze sprzedażą takiej, jak już Bopke wyjaśnił wcześniej - gra ma praktycznie zerową wartość 😢
Może tobie się nie przyda, ale innym pewnie tak.
UWAGA! ZMIANA CENY Z 30zł do 15zł! (Jeśli płacisz przelewem)
A właściwie... czemu ją sprzedajesz? Skąd ją masz? Przy sprzedaży gry pod steam to dosyć ważne - każdy raczej by chciał żeby na pewno działała :thinking:
Wszystkie gry, które sprzedaje pochodzą ze strony key-drop.pl. Są to zazwyczaj gry w które nie gram
Jak z key-drop to kupuję od razu :kappa:
Jeśli jesteś zainteresowany zapraszam na PW.
(Tak zauważyłem kappe)

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.