Witam, mam do sprzedania konto PREMIUM do gry Minecraft. Cena: 40 ZŁ Płatność: PaySafeCard (PSC)
Osoba która kupi konto, ma prawo do zmiany adresu email na swój, więc ma nie ogarniczony dostęp do konta. Po więcej pytań, zapraszam na PRIV.
Osoba która kupi konto, ma prawo do zmiany adresu email na swój, więc ma nie ogarniczony dostęp do konta. Po więcej pytań, zapraszam na PRIV.
Sprzedajesz również odpowiedzi do pytań? ;)
Nie, sprzedaje tylko Konto PREMIUM do gry MINECRAFT
Sprzedajesz bez udostępniania odpowiedzi do pytań, nie podoba mi się to... Bez takowych odpowiedzi nie można zmienić maila, hasła, skina. W każdej chwili możesz zmienić passy po tym, gdy sprzedasz takowe konto. Jak już chcesz sprzedawać daj odpowiedzi do pytań.
Zaraz zedytuje port i dodam odpowiedzi do pytań.
Edytowałem post.
Jeżeli się poszuka to takie konto można dorwać za 5-6 zł, z możliwością ustawienia własnych pytań, mailu, wszystkiego. Ów pan zapewne kupił takie konto i próbuje na kimś zarobić. :thinking: Mogę się mylić, ale po prostu tak mi się wydaje.
Nie prubuje na kimś zarobić, tylko sprzedaje konto ponieważ nie jest mi już potrzebne, a potrzebuje pieniedzy w postaci PSC.
Więc powinieneś sprzedawać razem z odpowiedziami na pytania, aby można było mieć pełny dostęp.
Nie wiem o ile jest to korzystna oferta, lecz konto Unmigrated (czyli niezmigrowane po przejściu do Mojangu, gdzie migrujesz wprowadzając własne dane) jest już za 0,11 $ (jakieś 40 groszy) za sztukę.
Timo:
Nie wiem o ile jest to korzystna oferta, lecz konto Unmigrated (czyli niezmigrowane po przejściu do Mojangu, gdzie migrujesz wprowadzając własne dane) jest już za 0,11 $ (jakieś 40 groszy) za sztukę.
Cena taka, bo te konta są kradzione.
Istotnie. I tutaj pojawia się moje pytanie do autora ( @PCX ) czy posiada potwierdzenie zakupu oryginalnego konta z Mojangu (fakturę?) ?
Nie bo kupowałem poprzez płatność PaySafeCard (PSC)
Ale maila z potwierdzeniem zakupu powinieneś posiadać, ja też kupiłem przez PSC i mam 😉
Zaraz zobacze
Prosze bardzo
Proszę napisz gdzie je można kupić , kupie takie że sto i ci dam z 10
Nie mogę udzielić takiej informacji (ze względów wiadomych), lecz uświadamiam, że takie są ceny hurtowe (dla różnych sieci sprzedających po 2$) właśnie takie kradzione konta Unmigrated ;)
Timo:
kradzione konta
No to sam sobie odpowiedziałeś. Tutaj masz zgodnie z zapewnieniami legalnie zdobyte konto. Niemniej, nie da się nigdy ocenić w pełni na takim etapie. Liczymy, że autor nie zarabia kosztem innych. :thinking:
To ja za tyle sprzedaje xd

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.