Sprzedam m-bota [pakiet]

Zombie
rynek-sprzedam
gruby
gruby

Witam, informuję iż mamy na sprzedaż aplikacje o nazwie @Pointsbot, bot służy do naliczania spędzonego czasu na serwerze przeliczanego w punktach, które można wymienić na nagrody. Witam, informuję iż mamy na sprzedaż aplikacje o nazwie @Conversations, bot służy do grupowej konwersacji na serwerze Teamspeak 3, screenshot poniżej. Aplikacja @Security, jest to rozszerzony ANTY-VPN. @Mbot - Najlepszy BOT, pod twojego ts. Aplikacja @verification służy do weryfikowania użytkowników na serwerze.

Conversations - 80zł Mbot - 120 zł (konfiguracja bota + 30 zł) pointsBot - 40zł security - 30zł verification - 30zł

SP24
SP24

Tak się zastanawiam czy masz pozwolenie na sprzedaż MBota (jeśli jest to ten bot o którym mysle(https://www.webhostingtalk.pl/topic/52549-mbot-aplikacja-pod-serwery-teamspeak3/)). Jakie metody płatności oferujesz?

gruby
gruby

Tak. Jest to ten bot, do którego podałeś powyższy link. Metody płatności; PayPal, PaySafeCard.

Miszczu
Miszczu

Czy boty posiadają jeszcze jakiś system licencyjny ?

gruby
gruby

To znaczy?

Miszczu
Miszczu

Kiedyś Przemek ( Były właściciel aplikacji ) stosował system licencyjny przy którym każda aplikacja była przypisana do jej właściciela i danego serwera, przy zakupie trzeba zmienić dane na nowego właściciela a nie jestem pewny czy teraz ktoś to zmieni. Chyba że aplikacje nie mają teraz żadnej licencji?

error
error

gruby:

screenshot poniżej.

Albo już całkiem oślepłem, albo tego screenshota faktycznie tutaj nie ma

Wystawiasz jakąś fakturę?

gruby
gruby

Nie mogłem załączyć zdjęcia jako załącznik nie wiem czemu. Nie, nie wystawiam fakturki.

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

gruby:

Nie mogłem załączyć zdjęcia jako załącznik nie wiem czemu.

Polecam się zapoznać: https://lvlup.rok.ovh/t/poziomy-zaufania-na-forum/6973

;)

deyvvid
deyvvid

Napisz pv.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.