Sprzedam Autorskie pluginy pod serwer EasyHc koszt 30 złoty
mam również na sprzedać Spawna pod EasyHc wymiary coś między : 100x100 / 150x150 koszt również 30 złoty
Sprzedam Autorskie pluginy pod serwer EasyHc koszt 30 złoty
mam również na sprzedać Spawna pod EasyHc wymiary coś między : 100x100 / 150x150 koszt również 30 złoty
Zmieniłem treść wątku na zgodną z regulaminem.
Możesz sprzedać wPLN i inne rzeczy, ale nie konto.
kubak08113:
50 złoty
złoty to może być pierścionek :kappa:
kubak08113:
pod easyhc 🦀
Jakie przyjmujesz płatności? paypal, przelew, psc?
Przelew,psc
Przelew,psc
Dodam tutaj tylko, że wpln zostały wczoraj sprzedane.
tak, został mi spawn i pluginy, o to odpisuję jeszcze 😛
Autorskie pluginy... A cóż to za pluginy dokładnie masz na sprzedaż?
przykładowo :
/efekty /schowek + limity /craftingi /pomoc /rangi różnorakie dodatki
Czyli... W większości rzeczy które można zrobić np. pluginem MyCommand lub ChestCommands 😕
A ile z tej twojej paczki to skrypty, nie pluginy?
0 skryptów ;) wszystko to pluginy
można ale nie trzeba ;D i nic nie jest zrobione w chest command ;D
To teraz ile z tych pluginów to faktycznie napisane dla ciebie, a ile z nich to pluginy z mpcforum czy YT, które autor tematu/filmu ukradł skądś albo podpisał się pod nieswoim pluginem 😒
wszystkie są napisane ;)
nie brałem nic z yt czy też mpcforum -.-
nie sprzedawał bym czegoś co nie jest napisane przeze mnie :)
niewiem za kogo ty mnie masz :)
jak wygląda spawn? jakiś pokaz paczki i spawnu na youtube mogłbyś nagrać?
posiadasz ts3? jakiś kontakt wpuszczę cię na jakąś darmówke, wgram tam spawna
posiadam tylko discorda (Ewald#1796)
Zaprosiłem
Nie polecam , po wysłaniu ustalonej kwoty zostałem zablokowany na discordzie.
Kolejne oszustwo na tym forum :( Dlatego ja zawsze pierw czekam na towar a potem wysyłam pieniądze, już się obroniłem w ten sposób przed jednym oszustwem :) W tym przypadku (jeśli masz dowody) autor ogłoszenia powinien otrzymać bana permanentnego jeśli nie wyjaśni sytuacji.
Polecam zawsze zakup przez PayPal jako towar, z ochroną kupujących, lub kartą. Wtedy można bezproblemowo zarządzać chargebacku. W przypadku PayPala dostałem informację od kolegi, że przy uznanym chargebacku sprzedający, oprócz oddania środków, musi uiścić 20 USD opłaty dodatkowej ("kary") 😈
A to nie jest tak, że wybierając ochronę kupujących, sprzedawca traci trochę pieniędzy?
Sprzedawca ponosi wtedy jedynie prowizję, bodajże 30 centów + 2,9% z kwoty. Nie jest to jednak dużo biorąc pod uwagę fakt, że nie wiemy komu wysyłamy pieniądze i możemy stracić 100% ;)
xD oszustwo ? typ miał mi wysłać pieniądze poprzez f&f na metina żeby nie mógł zwrócić, postanowił jednak trochę przekręcić i wysłać normalnie, więc ja wszedłem na ts’a barii i zapytałem czy pieniądze wysłane były bez możliwości chargeback’u oni mi zaprzeczyli więc go zablokowałem i usunąłem ticket, później mu pisałem sam że niech sobie to wraca bo inaczej wszystko ustalaliśmy :slight_smile: a teraz ma jakieś niestworzone problemy.
Poważna transakcja.
Chciałbym ci tu powiedzieć że piszesz coś na forum a nie nie napiszesz jak to się stało... Słabo z twej strony, jak tu kolega @DoreK na dole napisał ci że daj dowody (jeśli masz) i co minęło 3dni i dupcia w ten sposób jak robisz ludzie boją się od niego coś kupować bo jakiś tam Mizioki napisze sobie "On oszukuje nie kupować" nie podając żadnych ss, nagrań i dokładnego rozpisu jak to się stało... Jak masz zamiar coś napisać zastanów się, bo psujesz koledze reputacje. Dziękuje to tyle ;)
Chciałbym ci tu powiedzieć że piszesz coś na forum a nie nie napiszesz jak to się stało… Słabo z twej strony, jak tu kolega @DoreK na dole napisał ci że daj dowody (jeśli masz) i co minęło 3dni i dupcia w ten sposób jak robisz ludzie boją się od niego coś kupować bo jakiś tam Mizioki napisze sobie “On oszukuje nie kupować” nie podając żadnych ss, nagrań i dokładnego rozpisu jak to się stało… Jak masz zamiar coś napisać zastanów się, bo psujesz koledze reputacje. Dziękuje to tyle 😉
Jak chcesz zostać oszukanym to polecam właśnie tego Pana. Prawdopodobnie nie znajdziesz na tym forum osoby która lepiej wykonuje tą usługę.
xD oszustwo ? typ miał mi wysłać pieniądze poprzez f&f na metina żeby nie mógł zwrócić, postanowił jednak trochę przekręcić i wysłać normalnie, więc ja wszedłem na ts’a barii i zapytałem czy pieniądze wysłane były bez możliwości chargeback’u oni mi zaprzeczyli więc go zablokowałem i usunąłem ticket, później mu pisałem sam że niech sobie to wraca bo inaczej wszystko ustalaliśmy :slight_smile: a teraz ma jakieś niestworzone problemy.
Tak oszustwo. Wysłałem pieniądze na ten link który podałeś i nie przypominam sobie żebyś poinformował mnie przed zapłatą, że ma być to przelew f&f. A tak swoją drogą to tak średnio można zrobić przelew do rodziny lub znajomych za jakiś towar w tym przypadku punkty do metina czy coś. A ticket to ty usunąłeś kilka minut po jego stworzeniu (po otrzymaniu zapłaty). Kiedy po 24h zapytałem się dlaczego zamknąłeś ticket to jednak postanowiłe ś mnie zablokować. Nie bardzo rozumiem co miałeś na myśli, że mam sobie wracać ale domyślam się, że chodzi właśnie o chargeback. Tylko, że ta opcja nie działa tak jak ty to sobie wyobrażasz. Po trzech dniach od zapłaty jednak skontakowałem się ze sprzedającym za pośrednictwem paypal.
Mizioki:
Jak chcesz zostać oszukanym to polecam właśnie tego Pana. Prawdopodobnie nie znajdziesz na tym forum osoby która lepiej wykonuje tą usługę.
No powiem ci miałem z tym użytkownikiem styczność. Nie raz już mu pomagałem w sprawach serwerowych itp i jakoś wszystkie transakcje poszły zgodnie :slight_smile:
Błąd leży po waszych stronach po z jeden strony mogłeś się dopytac o co chodzi z "wracać" ale jednak z drugiej on powinien powiedzieć że przelew chce tak samo powiedzieć że masz nie robić chargebacku :)
Dowodów nadal brak @Mizioki - na słówko nikt Ci nie uwierzy raczej. =\
typie pisałem przed transakcją że paypalem nie chce bo bd mógł cofnąć a ty powiedziałeś że zapłacisz f&f ponieważ tego się nie da cofnąć ja się zgodziłem a zapłaciłeś normalnie a nie f&f już sobie przypominasz że pisaliśmy o tym ? :) na discordzie to było :) i nie pierdziel że kuźwa nie pisałem typie ...
Czy nie można zakończyć tej dyskusji na tym, że: a) sprzedawca zwróci pieniądze (wysłanie jakąkolwiek metodą, wszystkie które otrzymał od kupującego), lub b) sprzedawca zwróci nadpłatę i udostępni przedmiot aukcji? Kolejne posty i tak nic nie wyjaśnią
już tg jednak nie sprzedaję a tą nadpłatę te parę groszy więcej które zapłaci za zwrot mg zwrócić mu na luzie ;P
_>kubak08113:
_ już tg jednak nie sprzedaję a tą nadpłatę te parę groszy więcej które zapłaci za zwrot mg zwrócić mu na luzie 😜 __ To prosiłbym o zwrót, a potem ew. mógłbym to odesłać poprzez f&f.

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.