Aktualny stan: 180 wPLN (15.07.2020) Przelicznik: 0,55 Forma płatności: Blik, Paypal Zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej. W ramach dowodów na swoją uczciwość mogę wysłać screeny ticketów z wcześniejszych transakcji.
Aktualny stan: 180 wPLN (15.07.2020) Przelicznik: 0,55 Forma płatności: Blik, Paypal Zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej. W ramach dowodów na swoją uczciwość mogę wysłać screeny ticketów z wcześniejszych transakcji.
Bump
Bump
Bump
Bump
polecam
Bump
Polecam, wszystko ok

Bump
Serdecznie Polecam!
@Axer22 Jeżeli możesz zaktualizuj stan konta :)
Bump
Sprzedane, do zamknięcia.
otwarte na prośbę autora (pm)
Aktualny stan: 250 wPLN (30.08.2020) Przelicznik: 0,6 Forma płatności: Blik, Paypal Zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej. W ramach dowodów na swoją uczciwość mogę wysłać screeny ticketów z wcześniejszych transakcji.
Polecam użytkownika, transakcja przeszła bez problemu 😃
Również polecam 😄
polecam
Aktualny stan: 260 wPLN (22.09.2020). Przelicznik (zależnie od ilości zakupu): 0,6 - mniej niż 200 wPLN; 0,55 więcej niż 200 wPLN. Forma płatności: Blik, Paypal. Zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej. W ramach dowodów na swoją uczciwość mogę wysłać screeny ticketów z wcześniejszych transakcji.
Polecam, szybko i sprawnie.
Polecam.
Aktualny stan: 400 wPLN (02.10.2020). Przelicznik (zależnie od ilości zakupu): 0,6 - mniej niż 200 wPLN; 0,55 więcej niż 200 wPLN; 0,5 - przy zakupie 400 wPLN. Forma płatności: przelew, Blik, Paypal. Zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej. W ramach dowodów na swoją uczciwość mogę wysłać screeny ticketów z wcześniejszych transakcji.
Aktualny stan: 175 wPLN (03.10.2020). Przelicznik: 0,6. Forma płatności: przelew, Blik, Paypal. Zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej. W ramach dowodów na swoją uczciwość mogę wysłać screeny ticketów z wcześniejszych transakcji.
Polecam 😄
znowu polecam
Otwarte na prośbę autora (pm)
Aktualny stan: 400 wPLN (03.20.2020) Przelicznik: powyżej 100 wPLN - 0,55; poniżej 100 wPLN - 0,60 Forma płatności: Blik, Przelew, Paypal Zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej. W ramach dowodów na swoją uczciwość mogę wysłać screeny ticketów z wcześniejszych transakcji.
Otwarte na prośbę autora (pm)
Aktualny stan: 600 wPLN (16.01.2021) Przelicznik: powyżej 200 wPLN - 0,50; poniżej 200 wPLN - 0,55 Forma płatności: Blik, Przelew, Paypal Zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej. W ramach dowodów na swoją uczciwość mogę wysłać screeny ticketów z wcześniejszych transakcji.
Serdecznie Polecam ❤️
Podbijam
Polecam.
Polecam.
zero problemów
Polecam allegrowicza
Zamknięcie na prośbę autora (pm)