Witam do sprzedania mam WPLN na lvlup.pro. Stawka: Oferuję 50zł w zamian za 25zł Sposób zapłaty: Przelew/PayPal
Jeśli ktoś potrzebuje większe ilości też jestem w stanie załatwić, ponieważ posiadam pozostałości po serwerze.
Kontakt PW.
Witam do sprzedania mam WPLN na lvlup.pro. Stawka: Oferuję 50zł w zamian za 25zł Sposób zapłaty: Przelew/PayPal
Jeśli ktoś potrzebuje większe ilości też jestem w stanie załatwić, ponieważ posiadam pozostałości po serwerze.
Kontakt PW.
bump
Napisałem na PW.
Dodam iż jeśli ktoś się boi co do kupna jestem w stanie wystawić ofertę na allegro.
Jeśli nadal aktualne to biorę całe, przez allegro - wysylam tez PW.
Już dwóch zadowolonych klientów, wPLN dalej dostępne.
Potwierdzam i polecam, wszystko przebiegło sprawnie.
Również potwierdzam i polecam, pierwsza transakcja bez problemu, teraz czekam na drugą :)
Zostało jeszcze trochę wPLN, zainteresowani pisać na PW.
Doszło trochę wPLN, duzo zadowolonych klientow. Zachęcam do kupna :slight_smile:
Ile masz? :>
180
Polecam
Dalej dostępne.
Zostało 70wPLN.
Akurat pod mój budżet, zapraszam na PW :>
Polecam.
Póki co poszło wszystko, jak będe coś miał to na dniach dam znać.
Polecam :)
tak swoją drogą, jak to się komuś opłaca? W sensie nie to że krytykuje, ale zawsze chciałem spytać jak to działa że ktoś se ma hajs i wpłaci a potem tak jakby tracił?
Może przychód z sklepu któy jest podłączony pod api lvlup?
Bardzo możliwe. Wiadomo, przy większych przychodach bardziej opłaca się podpiąć pod jakiś serwis SMS, ale jeśli komuś nie chce się bawić w podpisywanie umów to podepnie pod lvlup i potem przy wypłacie 1/4 traci. Do przeżycia :D
no w sumie o tym nie pomyślałem - ciekawe że to pod pranie pieniędzy nie podchodzi XD - znając skarbówkę i na to by haczyk znalezli...
Pranie pieniędzy to tak nie do końca to.
Jest to po prostu przychód, z którego pewnie wypadałoby się rozliczać. :man_shrugging: Ale jak to zaklasyfikować, to pojęcia nie mam. Dowód sprzedaży i inne takie też wtedy trzeba mieć.
trzeba zasięgnąć porady prawnika :kappa:
ehh, no cóż, wiadomo że to nie do końca to, troche bekę robię, ale chodzi o pryncypał podejścia skarbówki :kappa:
tak czy siak, żeby nie było że spam robie - pośrednikiem jest support, tak? w sensie to oni nadzorują przelew środków?
@Pantoflarz ja robiłem taki deal, że kupowałem po 0.5 i sprzedawałem po 0.75 i tak w kółko 😂 @Nieznajomy11 pamięta he he
Pozostalosci po serwerze, żadne pranie xdd Wszystko się kiedyś kończy.
Niedługo 350zł będzie na stanie. Chętni pisać na PW.
350wPLN dostępne, chętni PW.
poszło wszystko :slight_smile: