STickets - Prosty system zgłoszeń

Zombie
SP24
SP24

image|299x169

STickets

STickets jest to prosty i szybki system zgłoszeń. Projekt domyślnie rozwijany jest w języku angielskim, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby dodać wsparcie języka polskiego.

Co system zawiera?

• Intuicyjny formularz logowania i rejestracji
  • W 100% własny CSS
  • Prosty system uprawnień
  • Zarządzanie plikiem konfiguracyjnym przez panel.
  • Intuicyjny panel administracyjny
  • Limit otwartych zgłoszeń
  • Obsługa SMTP

Linki

Zapraszam do testowania systemu! W razie znalezienia bledu, bedzie milo jak podzielisz się nim w zakładce Issue

Bump
Bump Regularny

undefined :man_facepalming: security 100

SP24
SP24

Jest to hasło stosowane tylko na potrzeby projektów w celach testów.

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

Permissions If you create your account, you will chnage your permissions. It's easy. 1. Go to your database and open users table 2. Find your account and edit user_permissions column and add ,ADMINISTRATOR . 3. Done! Now you can take permissions manualy using ACP

Pomijając literówkę, to jeśli tak wygląda poziom angielskiego w projekcie, którego głównym językiem jest angielski to trochę przykro. Szczególnie że README to pierwsze co się widzi. Te czasy not make sensed.

W ogóle co to znaczy take permissions? W sensie zabrać, bo już się chyba pogubiłem? Wtedy raczej revoke, jeśli to ma być dodawanie, o czym chyba było wyżej, to wtedy grant.

SP24
SP24

Może mój poziom angielskiego w piśmie Nie Jest najlepszy, ale staram się to poprawić. Niemniej jednak dzięki za informację.

2KKgfx
2KKgfx Regularny

Jakieś screeny, demo by się lrzydało.. 😛

SP24
SP24

System działa na mojej stronie support.sopelpl.pl

SP24
SP24

Repozytorium zostało utworzone na nowo z powodu braków w plikach. Jeśli macie propozycje co do rozwijania projektu, chętnie ich wysłucham.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.