Ktoś wie jak na home.pl w nowym panelu się tworzy subdomene ? bo nigdzie nie ma takiej opcji na forach niektórzy piszą że trzeba przejść na stary panel by to zrobić pomoże ktoś ?
Ktoś wie jak na home.pl w nowym panelu się tworzy subdomene ? bo nigdzie nie ma takiej opcji na forach niektórzy piszą że trzeba przejść na stary panel by to zrobić pomoże ktoś ?
Gdzie zarządzasz strefą DNS, gdzie masz hosting?
hosting mam na lvlup a strefą dns w panelu home.pl
W strefie DNS dodajesz odpowiedni rekord :)
odpowiedni czyli ?
Taki, który chcesz.
Najwygodniej będzie dodać CNAME:
`` jako rekord na subdomenę od strony internetowej np. www.
Jako społeczność tego forum zalecamy nauczyć się obsługi przeglądarką, jest wiele takich wątków.
Pozdrawiam.
z tego co wiem jest to dział do pomocy i pytań 😕 wiesz to że jest wiele takich wątków to nie znaczy że każdy musi je rozumieć
(wpis wycofany przez autora, zostanie automatycznie usunięty za 24 godziny, chyba że zostanie oflagowany)
Nie tylko na tym forum są poradniki, jest cała masa innych serwisów gdzie jest to inaczej opisane.
#offtopic
Zanim zaczniesz działać z biznesem proponuje zapoznać się z polskim prawem oraz poprawić proste błędy w regulaminie. https://docs.google.com/document/d/11cYblpPCNtFg81tkdDV7rk3RyB6fI4ZtTRjJ3HfE8WI/edit
a ja bym najpierw sprawdził czy strona w pełni działa czy wgl działa <3 bo wiesz wchodząc w hosting > plan > gra > to tutaj już coś nie idzie
Wnioskuje o zbanowanie użytkownika na forum. Powody:
Naruszenia regulaminu: 3.2; 3.7.1; 3.7.5.
Wątek zamykam w celu zatrzymania rozwoju tej burzy i przenoszę do Zombie.