Subdomena HOME.PL

Zombie
Crido
Crido

Ktoś wie jak na home.pl w nowym panelu się tworzy subdomene ? bo nigdzie nie ma takiej opcji na forach niektórzy piszą że trzeba przejść na stary panel by to zrobić pomoże ktoś ?

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Gdzie zarządzasz strefą DNS, gdzie masz hosting?

Crido
Crido

hosting mam na lvlup a strefą dns w panelu home.pl

DoreK
DoreK α-tester v3

W strefie DNS dodajesz odpowiedni rekord :)

Crido
Crido

odpowiedni czyli ?

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Taki, który chcesz. Najwygodniej będzie dodać CNAME: `` jako rekord na subdomenę od strony internetowej np. www.

Jakub
Jakub

Jako społeczność tego forum zalecamy nauczyć się obsługi przeglądarką, jest wiele takich wątków.

Pozdrawiam.

Crido
Crido

z tego co wiem jest to dział do pomocy i pytań 😕 wiesz to że jest wiele takich wątków to nie znaczy że każdy musi je rozumieć

Jakub
Jakub

(wpis wycofany przez autora, zostanie automatycznie usunięty za 24 godziny, chyba że zostanie oflagowany)

Jakub
Jakub

Nie tylko na tym forum są poradniki, jest cała masa innych serwisów gdzie jest to inaczej opisane.

#offtopic

Zanim zaczniesz działać z biznesem proponuje zapoznać się z polskim prawem oraz poprawić proste błędy w regulaminie. https://docs.google.com/document/d/11cYblpPCNtFg81tkdDV7rk3RyB6fI4ZtTRjJ3HfE8WI/edit

Crido
Crido

a ja bym najpierw sprawdził czy strona w pełni działa czy wgl działa <3 bo wiesz wchodząc w hosting > plan > gra > to tutaj już coś nie idzie

Jakub
Jakub

Wnioskuje o zbanowanie użytkownika na forum. Powody:

• Spam( tworzy wątek pomimo, że jest X takich innych gdzie jest rozpisane co i jak)
  • Popełnia błędy w pisowni co może odstraszyć nowych członków forum.
DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Naruszenia regulaminu: 3.2; 3.7.1; 3.7.5.

Wątek zamykam w celu zatrzymania rozwoju tej burzy i przenoszę do Zombie.