SunNight.pl - Publiczny serwer TeamSpeak3

Zombie
KksGames
KksGames

undefined

Wcześniejszy wpis należał do starego właściciela, ale już został zamknięty dlatego ponawiam temat.

idailygaming
idailygaming

Witam,

Wchodząc na serwer przeraża nas banner który się cały zlewa i ma przygotowane informacje od wyświetlenia których nie wyświetla. undefined

Na czacie oczywiście boty muszą pisać w krótkim przedziale czasowym .. undefined

To stały czy permamenty? undefined undefined

Strona - Słaba, można niby dodać sobie rangi, które i tak nie działają, ale ogólnie jest brzydka. Nie publikuj czegoś, co nie jest skończone.

M-bot - BUUU A czegoś oryginalniejszego nie było?

Ogólnie sama prezentacja serwera nawet ok, ale nic więcej.

Byłem na serwerze. Hong Kong ma ponad 500 pingu u was, Chińczyk nie pogada. :/
użyłem zwykłego vpna :kappa: undefined

Offtopic Kiedy zaczniecie tworzyć coś innowacyjnego a nie kopiując inne serwery?

Żegnam.

KksGames
KksGames

Cześć, myśle, że nawet nie sprawdziłeś serwera - zmieniła się administracja i właściciel. Aktualnie nasza strona jest w budowie i nie można nadawać sobie przez nią rang. Ale za opinię jak najbardziej dziękuje - postaramy się dodać jakieś nowości, może Ty masz jakiś pomysł?

Edit: Dzięki za zgłoszenie błędu - już poprawnione! :slight_smile: Co do banneru to postaramy się go zmienić i w końcu naprawić. (to bez VPNa nie będzie tak wysokiego pingu - zapraszamy do rozmów 😃 )

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

idailygaming:

M-bot - BUUU A czegoś oryginalniejszego nie było?

Jeżeli coś działa to po co wynajdywać koło na nowo?

idailygaming:

Byłem na serwerze. Hong Kong ma ponad 500 pingu u was, Chińczyk nie pogada. 😕

:woman_facepalming:

Serwer nie wyróżnia się niczym konkretnym, taki sam jak każdy.

Nie rozumiem po co jest sekcja statystyki, zwykły użytkownik nie ma do niej dostępu :thinking:

KksGames
KksGames

Są to statystyki dla administratorów, dlatego jest to w sekcji administracyjnej. Zostaniesz z nami na dłużej? ;)

anon10657637
anon10657637

Mam nadzieję, że zmiana właściciela wpłynie na jakość usług i PR całego projektu.

KksGames
KksGames

Tak, wcześniejszy PR był na słabym poziomie - teraz wszystko się zmieni (mam nadzieję, że na lepsze) Dziękuję za opinię :slight_smile:

W Sobotę o 16:00 event idol/karaoke - zapisy u administracji!

Pantoflarz
Pantoflarz

Do tej pory serwer kojarzył mi się wiadomo z kim i z czym. Mam nadzieję, że w końcu serwer powróci do tych wyników i osiągów online co kiedyś, bo projekt był dobry, lecz osoba zajmująca się nim miała wiedzę na słabym poziomie.

życzę powodzenia, będę śledził rozwój i mam nadzieję, że nie będzie to krótkotrwała chęć zmian :slight_smile:

SunNight
SunNight

Pozwolę sobie odpowiedzieć na Twój post.

Moja wiedza na temat TeamSpeak jest duża, sam o tym wiesz i napisałeś to, dlatego, że nie przepadamy za sobą.

Życzę samych sukcesów w projekcie.

Pantoflarz
Pantoflarz

miałeś dużo gadane, a to jest różnica między wiedzą a klepotaniem językiem i klawiaturą na prawo i lewo.

Tak czy siak, nie będę zaśmiecał tematu bo nie jesteś osobą tego wartą, skoro nie jesteś związany już z projektem.

Pozdrawiam i życze sukcesów :)

Entrone
Entrone

Zawsze widzisz u kogoś winę, szkoda, że Twoja własna administracja przychodzi i mówi, mi, że jesteś taki i taki.. O Tobie nigdy mówić nie będę oraz wspominać swoim znajomym, według mnie jesteś nikim, jesteś zwykłym kozaczkiem tylko w internecie a w rzeczywistości .....

Również nie będę podbijać tematu o Twojej osobie.

adminek153
adminek153 Moderator forum.lvlup.pro

@Pantoflarz @Entrone proszę nie odbiegać od tematu i nie zaśmiecać wątku zbędnymi komentarzami. Jeśli chcecie sobie podyskutować na takim poziomie, polecałbym prywatne wiadomości .

KksGames
KksGames

Nie będę osądzał kto, ale najpewniej Łukasz - owner Entrone.pl z zazdrości, albo nie wiem czego(?) zddosował mi dziś serwer. Najwyższy poziom widze, a ten profesjonalizm... Śmieszne. Na prawdę.

Event powinien odbyć się bez utrudnień.

KksGames
KksGames

Tylko Wy mielibyście powód do robienia tego. Podejmę odpowiednie kroki, nie zaśmiecaj mi tematu, jak chcesz coś wyjaśniać to zapraszam na priv na forum.

KksGames
KksGames

Osądzam cały Wasz team - Łukasz, jeżeli to Ty, najpierw pobanowałeś wszystkich na sunnight z adresem IP waszego entrone, a następnie udawałeś, że to nie ty. Skończ już, na prawdę. Chciałeś mi ukraść domenę, zmieniłeś hasła do wszystkich maszyn. Żałosne.

KksGames
KksGames

Mam dowody zakupu od Ciebie

Entrone
Entrone

Dałem Ci przykład. Jakbym chciał wziąć domenę, to zrobiłbym już to dawno, ale taki nie jestem..

KksGames
KksGames

Serwer w całości należy do mnie i nie ma możliwości zabrania domeny.

Nowości na serwerze:

• automatyczne kanały VIP
  • Strefa z muzyką

Przypominam o evencie, który odbędzie się o godzinie 16:00 w Sobotę!

KksGames
KksGames

Dziękujemy wszystkim za tak liczny udział w naszym evencie! 28954600_562067480840189_8371532428921504580_o|690x412 Najnowsze zmiany:

• Zmiana nazwy strefy VIP na klanową
  • Drobne poprawki
Vylence
Vylence

Pozwolę sobie zaznaczyć, że właśnie przez takie dziecinne zachowanie jakie prezentujesz, masz taką a nie inną opinie - cytując ciebie "sam na to zapracowałeś".

Prezentacja mi się podoba, usuńcie do diaska tylko te teksty o profesjonalizmie, to już traci smaczek ;d Banner do zmiany, bardzo chętnie bym zobaczył teamspeakowy banner w takiej formie jakiej jest prezentacja. Powodzenia w rozwijaniu się, aktualnie z tego co widzę siedzą u was 74 osoby, więc wszystko idzie owocnie :P

KksGames
KksGames

Dziękujemy za opinię!

A jeżeli chodzi o entrone... (post z ich fanpage) lukasz|553x500 A tu więcej informacji: https://tsforum.pl/lukasz-cala-prawda-o-nim-2933/ Jego koledzy wbili mi na serwer i zaczęli grozić pobiciem. Ale to już chyba temat zamknięty.

Wkrótce na SunNight pojawią się zmiany - planujemy zmienić banner na lepszy i kupić stronę WWW! Niedługo ma też odbyć się event - będziemy Was informować!

Patbox
Patbox

[*] Entrone :kappa:

Entrone
Entrone

Entrone stoi i ma się dobrze :)