Szablony na forum strony minecraft

Zombie
minecraft
prolucyferyt1
prolucyferyt1

Cześć, mam pytanie ma może ktoś z was szablony na forum serwera minecraft? Bo szukam a niestety te które znajduję w google są takie kiepskie lub linki wygasły.

Jeśli ten temat jest w złym dziale to proszę przenieść.

Bump
Bump Regularny

Na jakie forum? Mybb, ips...?

prolucyferyt1
prolucyferyt1

Na forum Mybb.

prolucyferyt1
prolucyferyt1

Sprawdzałem ale po wgraniu tego pliku na hosting www poprzez ftp strona nadal nie działa, lub ja nie umiem tego wgrać.

Bump
Bump Regularny

prolucyferyt1:

strona nadal nie działa, Czyli przed wgraniem stylu tez nie dzialala?

prolucyferyt1
prolucyferyt1

Ogólnie jestem zielony w stronach www, wgrywam ten plik co sie pobiera z tamtego linku i wgrywam go do hostingu www poprzez ftp a strona ukazuje komunikat: Not Found The requested URL / was not found on this server. Przed wgraniem tego stylu też nie działa strona.

Bump
Bump Regularny

Importujesz ten styl za pomoca narzedzia w mybb?

prolucyferyt1
prolucyferyt1

Jak już mówiłem jestem zielony w tym, ja wrzucam tylko ten plik do ftp taki jak pobrałem nic więcej z tym nie robie.

Poczytałem na razie w necie o tym i postaram się samemu wgrać, proszę nie zamykać tego tematu jak sobie nie poradzę to będę pisał w tym temacie o dalszą pomoc.

artur9010
artur9010

o to mój theme <3

@prolucyferyt1 wygląda to na problem z twoją instalacją mybb, nie z motywem

prolucyferyt1
prolucyferyt1

@artur9010 Niestety po stronie instalacji mybb jest problem, bo hosting na którym mam tą stronę długo niestety instaluję mi mybb na hosting, bo nie mialem ogólnie zainstalowanego więc byłem w tym zielony.

artur9010
artur9010

o jezu, czy ty używasz jakiegoś panelu na hostingu do instalacji mybb?

prolucyferyt1
prolucyferyt1

Mam darmowy hosting www i jest opcja do kliknięcia żeby zainstalować mybb więc klikłem i teraz czekam aż administracja czy tam system zainstaluje ale wątpie, że to zda test jak już z 3 godziny mi instaluje system czy tam ktoś z tego hostingu to i nadal nie ma 😕

prolucyferyt1
prolucyferyt1

@Bump Ok spróbuje zainstalować samemu

artur9010
artur9010

Unikaj darmowych hostingów, nie warto (ct8.pl jest fajnym wyjątkiem, ale on jest jako tako reklamą hostingu mydevil.net). Już nawet taki kosztujący 2zł miesięcznie będzie lepszym wyborem.

prolucyferyt1
prolucyferyt1

@artur9010 Wiem własnie zbieram na płatny hosting.

@Bump Zainstalowałem poprawnie wszystko zgodnie z tym linkiem co podałes, powiesz co teraz dalej mogę zrobić?

prolucyferyt1
prolucyferyt1

Dobra, poradziłem sobie już z wgraniem i wszystko śmiga. Temat do zamknięcia.

prolucyferyt1
prolucyferyt1

@2KKgfx O Dzięki Wielkie, na pewno z tego co przejrzałem coś wykorzystam :slight_smile: A masz może jakieś style już z porobionymi działami? Bo z checią bym jeszcze bardziej skorzystał wtedy bo by zostało mi tylko zmienienie nazw działow.

2KKgfx
2KKgfx Regularny

W stylach nie robisz działów. :P

/Nie mam.

prolucyferyt1
prolucyferyt1

@2KKgfx No nie w stylach ale ty wiesz gdzie, tylko ja tej nazwy nie znam. Temat do zamknięcia.

SP24
SP24

Tutaj tematów nie zamykamy. Jeśli problem został rozwiązany oznacz odpowiedź która była pomocna przyciskiem Oznacz jako rozwiązanie

prolucyferyt1
prolucyferyt1

@SP24 ok.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.