Szukam pluginu na cuboid 1.16.1 prosze o pomoc
Szukam pluginu na cuboid 1.16.1 prosze o pomoc
Szukam pluginu na cuboid 1.16.1 w minecraft
chodzilo mi bardziej o dany blok ktory kazdy gracz moze pierw scraftowac potem postawic tym sposobem tworzy sie cuboid 😕
Wydaje mi się, że chodzi Ci o: https://www.spigotmc.org/resources/protectionstones-updated-for-1-13-1-16-wg7.61797/
probowalem, ten plugin nie chce mi sie zaladowac w sesie jak juz go uplouduje robie reload serwera to nie mam komend pod /ps
Spełniasz wymagania pluginu?
Requirements:
zrób restart nie reload
dziekuje <3
I reloadów nie rób NIGDY Reload może zepsuć serwer, w końcu to ostrzeżenie po użyciu /reload nie wzięło się znikąd.
Jeśli po reloadzie wszystkie pluginy działają jak należy to raczej nie powinno być problemu z faktem korzystania z tej komendy. „Zepsuć serwer” to według mnie wytoczone zbyt ostre słowa.
Komenda /reload błee.
Ale ostatecznie przy prostych pluginach sprawdza się komenda / reload, wiele razy przeładowywałem w ten sposób blacklistę wyrazów dla czatu i nie było żadnego problemu
Niestety nie każdy plugin daje nam taką możliwość. W tym przypadku warto użyc plugmana i jego komendy /plugman reload nazwa_pluginu

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.