Witam!
Poszukuję osoby która podejmie się programowania w języku Java, lecz korzystając z innego silnika (nukkit).
Co to za silnik?
Nukkit - jest to silnik przeznaczony dla gry Minecraft Pocket Edition, czyli mc na telefony. Pisanie się nie różni w głównej mierze, tylko inne używanie silnika i nie każda funkcja jest taka sama jak na bukkit.
Posiadam swój serwer na tą grę, który jest z edycji na edycję bardziej popularny. Do tej chwili serwer działał na wersji silnika odczytywanej przez PHP, ale teraz myślę nad Java, wieksza stabilizacja plików, oraz brak jakichś błędów. Pisząc tu dodam, że na serwerze ostatnio było 600 graczy na starcie, czyli jak na takie małe polskie community to bardzo dużo. Liczba graczy tej gry nigdy nie przekroczyła 1200. Zarobi z takiego serwera są gigantyczne, przeważnie od 200-900 złotych.
Oferuję:
Dzielenie się zarobkami, wiadomo że ty jako technik otrzymasz więcej niż ja. Obydwoje mamy wstęp do zarobków.
Posiadam także maszynę vps, która bez problemu utrzyma wiele graczy, oraz AntyDDoS.
Myślę, że już wszystko napisałem i jeżeli jest tutaj osoba która podjęłaby się współpracy to proszę aby się do mnie odezwać.
KONTAKT
Prywatna wiadomość na forum.