Szukam Technika - MineCraft Pocket Edition

Zombie
rynek-zlecę
cccdom21
cccdom21

Witam!

Poszukuję osoby która podejmie się programowania w języku Java, lecz korzystając z innego silnika (nukkit).

Co to za silnik?

Nukkit - jest to silnik przeznaczony dla gry Minecraft Pocket Edition, czyli mc na telefony. Pisanie się nie różni w głównej mierze, tylko inne używanie silnika i nie każda funkcja jest taka sama jak na bukkit.

Posiadam swój serwer na tą grę, który jest z edycji na edycję bardziej popularny. Do tej chwili serwer działał na wersji silnika odczytywanej przez PHP, ale teraz myślę nad Java, wieksza stabilizacja plików, oraz brak jakichś błędów. Pisząc tu dodam, że na serwerze ostatnio było 600 graczy na starcie, czyli jak na takie małe polskie community to bardzo dużo. Liczba graczy tej gry nigdy nie przekroczyła 1200. Zarobi z takiego serwera są gigantyczne, przeważnie od 200-900 złotych.

Oferuję:

Dzielenie się zarobkami, wiadomo że ty jako technik otrzymasz więcej niż ja. Obydwoje mamy wstęp do zarobków.

Posiadam także maszynę vps, która bez problemu utrzyma wiele graczy, oraz AntyDDoS.

Myślę, że już wszystko napisałem i jeżeli jest tutaj osoba która podjęłaby się współpracy to proszę aby się do mnie odezwać.

KONTAKT

Prywatna wiadomość na forum.

Meretti
Meretti

Podejmę się zadania lecz na silniku PocketMine

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

cccdom21:

Zarobi z takiego serwera są gigantyczne

cccdom21:

przeważnie od 200-900 złotych

jeśli to miesięcznie, to oby na pewno nie przesadzasz z tym gigantycznie? 😄

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Nieznajomy11:

jeśli to miesięcznie, to oby na pewno nie przesadzasz z tym gigantycznie? Nie każdy dorabia się tysięcy na klockach, a biorąc pod uwagę, że to nie jest najpopularniejsza forma grania w klocki to są to, moim zdaniem, całkiem przyzwoite pieniądze.

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

bopke:

całkiem przyzwoite pieniądze

no i to byłoby już dobre, ale gigantyczne to moim zdaniem dużo za dużo przesadzone określenie

chyba, że to element humorystyczny opisu zarezerwowany tylko dla niektórych :thinking:

Aylin
Aylin ex-admin forum.lvlup.pro

Ten temat został automatycznie zamknięty po 78 dniach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.