Witam szukam technika na mój serwer mc pilnie Znajomość na pluginach i podobnych minimum 15 lat wymagany discord lub ts bardziej mile widziany ts proszę o odpowiedź pod tym postem albo PW na forum
Witam szukam technika na mój serwer mc pilnie Znajomość na pluginach i podobnych minimum 15 lat wymagany discord lub ts bardziej mile widziany ts proszę o odpowiedź pod tym postem albo PW na forum
Jakie wynagrodzenie oferujesz?
to zależy ile byś chciał za miesiąc
Zlecasz usługę, wolelibyśmy (ja plus zapewne wszyscy zainteresowani z forum) poznać przeznaczone na to wynagrodzenie od razu ;) Dodatkowo przydałoby się, abyś troszkę więcej rozpisał, co konkretniej potrzebujesz.
wynagrodzenie wraz z rozrostem serwera mogło by wzrastać a potrzebuję konkretnie na tym serwie coś ale skyblock bedwors i np surwiwal a z ubiegiem czasu napewno z 2 jeszcze do tego
marekkk:
wynagrodzenie wraz z rozrostem serwera mogło by wzrastać Czyli procent z zysku serwera dla technika? Obawiam się, że nikt w to nie pójdzie.
czemu by miał nikt na to nie iść
jednego nie rozumiem każdy odrazu pyta się ile ja z tego będę miał
Mało osób robi coś za darmo na dłuższy okres. 😉
Możesz oczywiście prosić o bezpłatną pomoc, ale jeśli zlecasz usługę, to raczej główną kwestią jest stawka ;) Jeśli chcesz to zrobić bezkosztowo - spróbuj sam, w razie pytań zadaj je tutaj na forum.
marekkk:
słuchaj to logiczne, każdy ceni swój czas i chce wiedzieć czy mu to się opłaci... a nawet jakby to miał by być jakiś % to też ważne jaki procent i z jakiej kwoty...
marekkk:
Ktoś musi poświęcić swój czas, a w tym czasie mógłby zarabiać. Więc tak - musi się to choć trochę opłacić. A procent z serwera jest słaby i żaden porządny programista na to nie pójdzie. Czemu? Bo nie wiadomo ile serwer przyniesie, więc taki procent może się końcowo sprowadzić do np. 50 zł.
A tryb o którym piszesz - napisanie np. pluginu na bedwars to spokojnie min. 500 zł u dobrego programisty. Inne tryby podobnie.
Dodatkowo - wymaganie np. 15 lat... Nic to nie daje w sumie. Znam rozgarniętych ludzi mających 13 lat, a znam idiotów mających po 20. Nie patrz na wiek i komunikatory - patrz na doświadczenie takiej osoby i ogólną komunikatywność :slight_smile:
Od siebie chciałem dodać, że skoro oferujesz % z serwera, to czy jesteś w stanie zapewnić na 100%, że coś w ogóle zarobisz? W takiej sytuacji najbezpieczniej dla technika jak spiszecie umowę. Wiem, że zabawy w formalności nie są fajne, ale jakieś zabezpieczenie musi być skoro nie oferujesz konkretnej stawki.

Ten temat został automatycznie zamknięty 90 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.