Taocc.pl - bezpieczne miejsce do grania

Zombie
ts3, nieaktualny
Sasanekk
Sasanekk

logo%20taocc|500x250 Szukasz dobrego i solidnego serwera TeamSpeak3? Grasz z przyjaciółmi a nie możesz dobrze i szybko się z nimi porozumieć? Potrzebujesz własnego kanału dla gildii? Poszukujesz spokojnego miejsca do rozmów? Denerwują Cię już lagi, cięcia w rozmowie na obecnym serwerze z którego korzystasz?

Dobrze trafiłeś\aś.

Zapraszam na serwer: Taocc.pl

Co oferujemy

• solidny POLSKI hosting (niskie pingi, brak lagow, pełna ochrona antyDDos),
  • darmowe kanały dla każdego,
  • ciekawe i oryginalne rangi,
  • uprzejma i pomocna administracja,
  • dobrze skonfigurowane przydatne boty.

Jesteśmy otwarci na propozycje, również te dotyczące współpracy. U nas masz tez możliwość zagrania w niektóre gry również z Administracją. Dopiero zaczynamy naszą dzialalność więc proszę o różne uwagi bądź istotne informacje. logo%20taocc|500x250

luxDev
luxDev Pionier

<21:53:42> Próba określenia nazwy hosta taocc.pl <21:53:43> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na taocc.pl <21:53:49> Połączenie z serwerem nie powiodło się

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Mi tam działa. Co więcej, łącząc się przez taocc.pl otrzymuję komunikat: obraz|476x129 😄

Szkoda że serwer nie ma licencji, zgodnie z opisem wygląda na dopiero powstały. Jedyne co denerwujące to te boty co chwile spamujące logami, bo aktualizują jakieś pierdoły, gdzie nawet nie cię nie zmienia :thinking:

Sasanekk
Sasanekk

Ustawilismy takie powiadomienie poniewaz mamy troche osob jeszcze z momentu kiedy posiadalismy tylko ip :slight_smile:

Sasanekk
Sasanekk

Nie potrafie stwierdzic w czym moze byc problem, poniewaz sam jestem poczatkujacym w tych tematach.

Sasanekk
Sasanekk

Wiesz może w jaki sposób ukryć te wiadomości wysyłane przez boty?

Timo

Nie da się ukryć. Da się wyeliminować je same. Po co one są, to co robią są potrzebne? Nic nie aktualizują, a tym bardziej nikt na nie nie patrzy.

Sasanekk
Sasanekk

głownie odpowiadaja za liste banow, istotne dla nas kto z administracji ile godzni przebywal na serwerze oraz taki bajer w postaci licznika osob online oraz rekord

Timo

Sasanekk:

istotne dla nas kto z administracji ile godzni przebywal na serwerze oraz taki bajer w postaci licznika osob online oraz rekord Na prawdę kogokolwiek to interesuje?

Sasanekk:

odpowiadaja za liste banow Macie chociaż 5 osób zbanowanych?

Sasanekk
Sasanekk

Nie wiem, spytaj sie mojego znajomego dlaczego chce zeby takie rzeczy istnialy na tsie

Pawleq
Pawleq

TAOCC|266x500 Szukasz dobrego i solidnego serwera TeamSpeak3?

Grasz z przyjaciółmi a nie możesz dobrze i szybko się z nimi porozumieć?

Potrzebujesz własnego kanału dla gildii? Poszukujesz spokojnego miejsca do rozmów?

Denerwują Cię już lagi, cięcia w rozmowie na obecnym serwerze z którego korzystasz?

Dobrze trafiłeś\aś.

Zapraszam na serwer: Taocc.pl

Co oferujemy

• solidny POLSKI hosting (niskie pingi, brak lagów, pełna ochrona antyDDos),

• darmowe kanały dla każdego,

• ciekawe i oryginalne rangi,

• uprzejma i pomocna administracja,

• dobrze skonfigurowane przydatne boty automatyzujące serwer.

Jesteśmy otwarci na propozycje, również te dotyczące współpracy.

U nas masz tez możliwość zagrania w niektóre gry również z Administracją.

Dopiero zaczynamy naszą działalność więc proszę o różne uwagi bądź istotne informacje.

Aktualnie posiadamy 32 sloty aczkolwiek ubiegamy się o licencje 512 slotów. QbzaFsR|500x250

Kaczuc
Kaczuc

To teraz ja się trochę wypowiem Posiadając domyślą grupę Guest użytkownik nie posiada uprawnień do wchodzenia na jakikolwiek kanał Więc tworzenie kanałów publicznych czy centrum pomocy nie ma sensu w tym momencie.

Sześć botów z grupą query trochę takie bezsensowne działanie boty zajmują sloty dla normalnych użytkowników, posiadanie takiej ilości botów query gdzie na spokojnie możesz się ograniczyć do jednego jest najzwyczajniej nie opłacalne

Kaczuc
Kaczuc

Odpal sobie serwer ts3 na pc wrzuć użytkownika query ustaw 1 slot i zobacz czy możesz się połączyć image|319x143

kubus
kubus

Wszedłem na serwer zmutowany, bot automatycznie dał mi rangę AFK i nie mogę nigdzie, ale to nigdzie wejść.

Sasanekk
Sasanekk

Właśnie to naprawiliśmy :)