Teamspeak 3 | Patolka-speak.eu

Zombie
Demek123
Demek123

| Teamspeak 3 | IP Serwera: Patolka-speak.eu Ilość slotów na serwerze: 128 Serwer aktywny: 24/7

┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅

Co oferujemy użytkownikom naszego serwera?

• Profesjonalizm -

Nasz serwer prowadzony jest przez profesjonalnych administratorów. Każda osoba potrzebująca pomocy, może zawsze na nas liczyć.

• Szybką pomoc -

Posiadamy na serwerze wielu administratorów, w celu szybkiej pomocy dla graczy. Zazwyczaj gdy znajdujesz się na centrum pomocy, zostaniesz przeniesiony przez administratora w ciągu 10 sekund.

• Kanały premium -

Dla większych grup graczy oferujemy całkowicie darmowe kanały premium, oferujące większą ilość kanałów, oraz darmowe boty muzyczne.

• Automatyzację -

Wchodzisz na serwer i nie ma żadnego administratora? Kanał prywatny oraz rejestracje możesz wykonać samodzielnie.

• Bezpieczeństwo -

Administracja cały czas czuwa na tym, aby serwer zawsze działał bez zarzutów i na najnowszej wersji. Nie sprzedajemy wrażliwych danych użytkowników!

• Licencje -

Posiadamy licencje AAL 128 co oznacza, że nasz serwer głosowy posiada 128 slotów. Miejsca dla nikogo nie braknie.

┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅

Zapraszamy wszystkich!

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Skąd pomysł na nazwę serwera? :thinking:

Kaczuc
Kaczuc

Demek123:

Nie sprzedajemy wrażliwych danych użytkowników!

Skoro nie sprzedajecie wrażliwych to jakie sprzedajecie?

Kamilkime
Kamilkime Regularny

Czym wyróżniacie się na tle konkurencji? I również ciekawi mnie pomysł na nazwę :thinking:

KrEdEnS
KrEdEnS Moderator Freebies

Demek123:

IP Serwera:

Jak to nie IP 466607680849707009|128x128

psycho
psycho

Mi się wydaje, że to zwykłe konto na 5 min do wstawienia reklamy i wyjścia. Właściciel pewnie nawet nie czyta opinii.

NoName_1000
NoName_1000

Kolejna kopia kopii która jest kopią kopii 186472018626.... serwerów TS3 w Polsce. Jedynie czym się serwer wyróżnia to nazwą (domeną). Dla mnie mógłby istnieć jeden wielki serwer TS3 i różnicy by nie było.

Meretti
Meretti

Demek123:

Co oferujemy użytkownikom naszego serwera?

Wszystko co oferuje każdy inny serwer. Nic nowego. Dodatkowo ta nazwa, ehh.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.