A co! Nie będę gorszy od innych 😊 Żyję sobie pomału i do przodu. Pracuję na budowie a po pracy lubię oglądać serialne (głównie takiego typu jak Castle, The Blacklist, Deception. Wiecie, ktoś o nieprzeciętnych umiejętnościach pomaga [zazwyczaj] pięknej agentce FBI rozwiązywać zagadki morderstwa), anime, grać w gry lub po prostu spać 😃 Jestem dość pomysłową osobą i często zaczynam jakieś projekty ale trochę brak mi wytrwałości bo po miesiącu zapał słabnie i projekt zazwyczaj umiera. Chciałbym to zmienić i by w końcu któryś z zamrożonych projektów został ukończony. Nie cierpię słuchać muzyki gdy siedzę przed laptopem, ogólnie bardzo lubię słuchać radia czy to w pracy czy po prostu jak sobie nic nie robię ale od słuchania muzyki podczas wykonywania jakichś dłuższych czynności na komputerze zaczyna boleć mnie głowa i dopiero szum mojego wentylatora działa kojąco xD Sam nie wiem czemu się tak dzieje. Chciałbym pożegnać się z Windowsem ale jakoś nie potrafię, próbowałem kilku linuxów i jakoś do mnie nie trafiają 😕 I teraz weźmiecie mnie za dziwaka ale moja jedyna linia obrony przed linuxem brzmi "Mam 2 karty graficzne" haha. Mój mózg już tak przesiąknął windowsem, że nie potrafi ogarnąć tego Bumblebee czy co to tam jest. Niestety też strasznie się rozpisuję 😅