Trailer dla Twojego serwera Minecraft w przystępnych cenach!

Zombie
rynek-oferuję
kadavix
kadavix

**

KADA VISUALS

**

Chcesz aby twój serwer miał niesamowity start oraz rozgłos?

Zamów trailer na swój serwer Minecraft!

Jedne z najlepszych w Polsce pod względem cena/jakość!

Cennik: cennik

Moje trailery: trailery

Kontakt do mnie - prywatna wiadomość na forum

ZAPRASZAM!

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Obejrzałem dwa losowe trailery - w zasadzie nie rozumiem co one prezentują, krzywoznormalizowana muzyka i po prostu przeloty po spawnie - nic na temat rozgrywki na serwerze poza datą otwarcia. No ale co można powiedzieć o rozgrywce na easyhc ¯\_(ツ)_/¯

kadavix
kadavix

dokładnie easyhc i każdy wie jak wygląda gra na takim serwerze choc nie ukrywam że chciałbym zrobić takie trailer który pokazuje rozgrywke itd

Lempik
Lempik

Ja nie wiem, co to "easyhc". Może mi ktoś wyjaśnić?

kadavix
kadavix

Tryb serwera tak jak mamy hardcore gdzie gdy zginiemy czesto dostajemy bana na jakiś czas i można kupic tak zwanego unbana (przeważnie cena poniżej 5zł) no i gra polega na gildiach i pvp a easyhc to gildie i pvp i brak banów za śmierć oraz łatwiej zdobyć różne potrzebne przedmioty

Patbox
Patbox

Trochę drogie. Na szczęście umiem Trailery sam robić :slight_smile:

kadavix
kadavix

Nie znajdziesz taniej w tej jakości wierz mi ;) A zresztą taki trailer średnio zabiera mi 2h wiec 20zł za ten czas to nie jest jakaś wygórowana cena

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

Patbox:

Trochę drogie. Na szczęście umiem Trailery sam robić

Napisałeś, że drogie, tylko dlatego, żeby potem pochwalić się, że sam umiesz to zrobić? :thinking:

Te usługi nie są drogie, ale niestety - są średniej jakości.

luxDev
luxDev Pionier

Potwierdzam jakość niestety bardzo slaba.

kadavix
kadavix

To może jakieś porady alb jakość była lepsza :)

happi
happi

Mam wrażenie, że płacą ci za ładny wygląd minecrafta, a nie za trailer, bo sceny nawet nie trafiają w muzykę w tle.

Err0r
Err0r

cennik ładny schludny , ale co z tego jak z cena nie gra z jakością jak najbardziej na wielki " minus " 😦

kadavix
kadavix

oglądałeś nowe trailery czy stare?

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Wchodząc na kanał filmy polecane to te sprzed ponad pół roku.

kadavix
kadavix

To musze poprawić :D

happi
happi

Nowe

kadavix
kadavix

Jakieś propozycje aby ją poprawić?

Jebanany
Jebanany

Szczerze mówiąc, efekt (nie wiem nawet jak go dokładnie nazwać) rozmywania się obrazu (jakby od włączania telewizoru) irytuje mnie niemiłosiernie w tym trafilerze. Dodatkowo, jeden i ten sam efekt przyspieszania i zwalniania w całym filmie wywołuje u mnie negatywny odbiór. Patrzeć przez 60 sekund jak kamera przesuwa się z prędkością różnoraką, ale w podobnym wzorem - nie dla mnie. Ogólnie, młodsi odbiorcy nie zwracają na to uwagi, ale mnie taki film nie przyciągnąłby na serwer.

Edit1: Obejrzałem inne filmy. Efekt powtarza się na co najmniej 3. Przesuwanie się kamery, która zwalnia i przyspiesza oraz obraca się. Każdy film na jedno kopyto. A szkoda!

happi
happi

Zrobić synchronizacje?

kadavix
kadavix

W nowych jest sync wiec nw o co ci chodzi