Ts.czarnu.ch - (niegdyś) najoryginalniejszy serwer teamspeak w tej części forum

Zombie
teamspeak
bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

ts.czarnu.ch

Serwer Teamspeak ts.czarnu.ch jest najoryginalniejszym serwerem teamspeak w tej części forum. Zapytać możecie — co jest takiego oryginalnego w milionowym serwerze do komunikatora głosowego. Otóż jaki teamspeak jest, każdy widzi. Od innych serwerów reklamowanych na forum odróżnia go wiele rzeczy. Pierwszą z nich może być to, że jego reklama nie jest milionową prezentacją opierającą się na schemacie wypunktowania zalet. Dodatkowo, nasz mój serwer od innych odróżnia brak wielu płatnych pierdół, od Mbota, przez Abota, [a-zA-Z]bota, aż po licencję.

Skoro promocję zamierzam bazować na różnicach wobec innych promowanych tutaj serwerów, to mogę również powiedzieć, że nie gwarantuję żadnej stabilności ani bezpieczeństwa serwera. Na serwerze nie ma również profesjonalnej administracji, gdyż administracja dawno zmigrowała swoje rozmowy i znajomych na komunikator discord.

Jedną z większych, moim zdaniem, zalet, jest to, że strona serwera nie jest oparta o gotowy schemat. Serwer posiada autorski design, który wymyśliłem na kolanie w dwie minuty, czyli dokładnie tyle, ile zajęło stworzenie wymaganych kanałów — wybrałem opcję minimalistyczną , ponieważ nie chciało mi się.

Na naszym moim serwerze nie oferuję darmowych kanałów ani rang, ponieważ ich tworzenie jest nudne i bezużyteczne — komu to potrzebne? Nie wiem.

Na koniec mogę powiedzieć, że serwer jest zlokalizowany w bardzo dobrej lokalizacji, gwarantującej niewysokie pingi. Mam nadzieję, że prezentacja zainteresowała was i skłoniła do przemyślenia sensowności tworzenia milionowego serwera niewyróżniającego się niczym od tysięcy innych identycznych serwerów TS. odwiedzin serwera.

Projekt finansowany przez Bopke ze środków Bopkańskiego funduszu frustracyjnego w ramach Programu Operacyjnego „serwer taki sam jak inne” 2018
* Wątek stanowi jednocześnie formę reklamy serwera, a także formę przeforsowania do tego działu pewnej sarkastycznej opinii na temat unikatowości serwerów teamspeak prezentowanych na forum.
anon10657637
anon10657637

Piękne, można pomylić z prawdziwością.

Bopke na prezydenta!

krides
krides

Lokalizacja wasza to Francja wiec ping jest dos wysoki w porównaniu do Polski

LinGruby
LinGruby Pionier

krides:

Lokalizacja wasza to Francja wiec ping jest dos wysoki w porównaniu do Polski

a powiedz wyczuwasz różnicę miedzy 37-40ms a 9-13ms bo ja żadnej więc w czym problem ;-) a ten ping to coś przeszkadza w komunikacji rozumiem? ( no w grach to może tak, w które nie gram jak większość wie, ale w rozmowie to raczej nie... )

SunNight
SunNight

https://imgur.com/a/LHzKT

Name:ts.czarnu.ch - oryginalny ts

helczyna
helczyna

To najpiękniejsze co moje oczęta niebieskie w tym tygodniu (:kappa:) ujrzały.

Teraz dawoj admina, a inaczej polecom ddosy z moich maszynek z jułtuba.

idailygaming
idailygaming

Pinkna prezentacja 10/10, dobrze, że nie używam oprogramowania teamspeak :kappa:

Toranktto
Toranktto

Niby masz racje, głupim jest reklamowanie jako innowacyjne serwerów które tak naprawdę nie mają czym się pochwalić. Ale z drugiej strony TS3 służy przede wszystkim do rozmów, dla mnie osobiście te bajery są tak naprawdę zbędne (nie licząc botów muzycznych). Taka fragmentacja służy wszystkim - jeżeli dostaniesz bana na jednym TS3 to masz setki innych, na których bezproblemowo możesz porozmawiać w bardzo podobnych warunkach.

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Śmieszna prezentacja, ale co oryginalności to fakt. Twój serwer jest oryginalny, jeśli pod uwage bierzemy serwery publiczne. Przeniosę się na niego z kolegami

kubus
kubus

polecam serdecznie serwer timspik, jedyny w swoim rodzaju, choć nie byłem to polecam. wcale mi nie zapłacono