ts.czarnu.ch
Serwer Teamspeak ts.czarnu.ch jest najoryginalniejszym serwerem teamspeak w tej części forum. Zapytać możecie — co jest takiego oryginalnego w milionowym serwerze do komunikatora głosowego. Otóż jaki teamspeak jest, każdy widzi. Od innych serwerów reklamowanych na forum odróżnia go wiele rzeczy. Pierwszą z nich może być to, że jego reklama nie jest milionową prezentacją opierającą się na schemacie wypunktowania zalet. Dodatkowo, nasz mój serwer od innych odróżnia brak wielu płatnych pierdół, od Mbota, przez Abota,
[a-zA-Z]bota, aż po licencję.
Skoro promocję zamierzam bazować na różnicach wobec innych promowanych tutaj serwerów, to mogę również powiedzieć, że nie gwarantuję żadnej stabilności ani bezpieczeństwa serwera. Na serwerze nie ma również profesjonalnej administracji, gdyż administracja dawno zmigrowała swoje rozmowy i znajomych na komunikator discord.
Jedną z większych, moim zdaniem, zalet, jest to, że strona serwera nie jest oparta o gotowy schemat. Serwer posiada autorski design, który wymyśliłem na kolanie w dwie minuty, czyli dokładnie tyle, ile zajęło stworzenie wymaganych kanałów — wybrałem opcję minimalistyczną , ponieważ nie chciało mi się.
Na naszym moim serwerze nie oferuję darmowych kanałów ani rang, ponieważ ich tworzenie jest nudne i bezużyteczne — komu to potrzebne? Nie wiem.
Na koniec mogę powiedzieć, że serwer jest zlokalizowany w bardzo dobrej lokalizacji, gwarantującej niewysokie pingi. Mam nadzieję, że prezentacja zainteresowała was i skłoniła do przemyślenia sensowności tworzenia milionowego serwera niewyróżniającego się niczym od tysięcy innych identycznych serwerów TS. odwiedzin serwera.