TS-Fajny.pl

Zombie
NeXoneQQ
NeXoneQQ

Reklama TS-Fajny.pl

Zapraszam na TS-Fajny.pl

■ Doświadczona i miła administracja ! ■ Szybka Pomoc ! ■ Online 24/7! ■ Ochrona ip użytkowników! ■ Kanały MEGA GILDI / DUZYCH GILDI / MALYCH GILDI / VIP+ / VIP dla ekip! ■ Strefy Gildyjne ! ■ Ochrona przeciw atakom DDoS! ■ Kanały Publiczne, Prywatne oraz Tymczasowe dla każdego użytkownika! ■ Boty muzyczne 24/7 !

ADRES IP: TS-FAJNY.PL

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Lorem ipsum na stronie WWW to się ceni, Strona generalnie ładnie wygląda, Masa kanałów na TS3, ledwo scrollowac idzie, NPL 512, Bardzo potrzebne informacje o czasach połączenia i Uptime ts3. Pozytywnie.

skilx
skilx

Timo:

Lorem ipsum na stronie WWW to się ceni,

😂😂

A co do serwera, fajny :slight_smile: Tylko przydało by się dać stronce trochę więcej celu

Err0r
Err0r

strona z neta zawsze na propsie

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

NeXoneQQ:

Ochrona ip użytkowników!

przed właścicielem też? :thinking:

LinGruby
LinGruby Pionier

NeXoneQQ:

■ Ochrona ip użytkowników!

@Nieznajomy11 też mi się to rzuciło w oczy :-D

ale... już przerabiałem temat gdzie ( jakiś małolat z administracji miał dojście do tych danych i z racji że 2 użytkowników w domu na tym samym IP było na TS i padłem 4-o godzinnym DDOS ok 700 GB ) więc nie wierzę w jakąkolwiek ochronę ;-)

skilx
skilx

"Chwyt reklamowy"

MichQ
MichQ

̶P̶R̶O̶F̶E̶S̶J̶O̶N̶A̶L̶N̶A̶ ̶R̶E̶K̶L̶A̶M̶A̶

Serwer jak każdy inny nic nowego 😄

Qmis
Qmis

Serwer można polecić właściciel się zna na rzeczy.

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

Nie żeby coś, ale prosiłbym o utrzymanie poziomu wypowiedzi i jeśli nie masz do powiedzenia czegoś faktycznie wartościowego, to po prostu tego nie pisz. Bo obecnie to zasypujesz wątki wypowiedziami na poziomie znanego polskiego forum.

Andrzej1
Andrzej1

Serdecznie zapraszam na serwer ts3 -Miła atmosfera -Doświadczona Administracja -Mały ping -Darmowe kanały IP: ts-fajny.pl

DoreK
DoreK α-tester v3

Kolejna (!!!trzecia!!!) prezentacja tego "serwera". Ja od siebie dodam tylko to: https://lvlup.rok.ovh/t/ts-fajny-pl/4920/#7?u=dorek

adminek153
adminek153 Moderator forum.lvlup.pro

Faktycznie, już wystarczy .