Ts3.lineofbattle.pl - zapewni wygraną w Twojej bitwie!

Zombie
ly3r
ly3r

Serdecznie zapraszam na serwer Team Speak 3 lineofbattle.pl

Na serwerze:

• Stacje muzyczne działające 24H na dobę
  • Kanały klanowe dla drużyn e-sportowych, gildii oraz klanów
  • Kanały twórców dla YouTuberów i Streamerów
  • Kanały prywatne DLA KAŻDEGO
  • Interaktywny baner!
  • Rozmowy z administracją oraz wspólne granie w weekendy!
  • Zautomatyzowana pomoc techniczna
  • Dla klanów dodatkowo udostępniamy serwer CS:GO dla treningów!
  • Za aktywność można zdobyć poziom! Co miesiąc dla najaktywniejszych ciekawe nagrody!

O nas i serwerze:

• Doświadczona administracja z co najmniej 3 letnim doświadczeniem!
  • Panel WWW dla serwera TS3
  • Aż 500 slotów - dla każdego znajdzie się miejsce!
  • Domenowe IP - serwer dostępny jest pod adresem lineofbattle.pl
  • Serwer jest zoptymalizowany i gwarantuje niski ping!
  • Serwer obsługiwany jest przez oprogramowanie dzięki któremu rangę zarejestrowanego lub kanał prywatny dostaniesz automatycznie 24h na dobę!
  • Interaktywny baner przypomni ci o imieninach. poinformuje czy administracja jest na serwerze oraz pokaże aktualną datę.
  • Dla TOP serwera co miesiąc nagrody!

PLAKAT-LOB OGÓLNY500X|375x499

Adres serwera dostępny pod adresem IP: lineofbattle.pl

Zapraszam i pozdrawiam, CEO LY3R

LinGruby
LinGruby Pionier

ly3r:

[...]

IP: ts3.lineofbattle.pl

czepiam się ale znowu kolejny serwer TS który podaję domenę ;-) a poprzedza ją skrótem IP a wystarczyło by bez tego :-D

idailygaming
idailygaming

Serwer:

ly3r:

Stacje muzyczne działające 24H na dobę Kanały klanowe dla drużyn e-sportowych, gildii oraz klanów Kanały twórców dla YouTuberów i Streamerów Kanały prywatne DLA KAŻDEGO Interaktywny baner! Rozmowy z administracją oraz wspólne granie w weekendy! Zautomatyzowana pomoc techniczna Było

ly3r:

Dla klanów dodatkowo udostępniamy serwer CS:GO dla treningów! Nowość, 2/10, bo w końcu nie każdy gracz gra w CS:GO.

ly3r:

Doświadczona administracja z co najmniej 3 letnim doświadczeniem! Aż 500 slotów - dla każdego znajdzie się miejsce! Serwer jest zoptymalizowany i gwarantuje niski ping! Było ly3r:

Serwer obsługiwany jest przez oprogramowanie dzięki któremu rangę zarejestrowanego lub kanał prywatny dostaniesz automatycznie 24h na dobę! Nie mogłeś napisać w skrócie, że serwer jest zautomatyzowany?

Prezentacja graficzna:

Logo brzydkie, napis pod również, czcionka z napisu "Grupa na fejsie" nawet fajna, ogólnie tło nie pasuje i ten brzydki napis na dole.

Kolejny serwer Teamspeak nieoferujący niczego innowacyjnego ani ciekawego.

ly3r
ly3r

Wiem, że można uniknąć pisania "IP" lecz zdarzyło się, że niektórzy wpisywali adres w przeglądarkę a nie do klienta TS3.

ly3r
ly3r

Trzeba się jakoś zaprezentować. Co do loga to każdy ma swój gust ;)

anon10657637
anon10657637

ly3r:

Trzeba się jakoś zaprezentować.

Psst... może trochę inaczej? Weź coś dodaj nowego, albo coś co jest rzadko spotykane, niekoniecznie forsowane na każdym serwerze Teamspeak. No dobra, nie na każdym - ale na większości na pewno.

LinGruby
LinGruby Pionier

no fakt takie agenty też się mogą zdarzyć, ale niestety jak widzę jak większość kopiuje jeden od drugiego to trochę mnie to już ... a wystarczyło by

Serwer dostępny pod ts3.lineofbattle.pl w kliencie TS

wszystko nawet ... by zrozumiał :-D

bo IP to https://pl.wikipedia.org/wiki/Adres_IP a to tylko podstawy etc. itp.

ly3r
ly3r

Masz rację, lecz nie wiem czy ten post da się jeszcze poprawić 😕 Jednakże, dziękuję za radę.

ly3r
ly3r

Masz jakąś propozycję? Postaramy się ją wdrążyć do serwera.

idailygaming
idailygaming

Ja mam propozycję co do zmian na serwerze:

1. Integracja z serwerem/stroną (o ile owego posiadacie, serwer mc) partnera.
  2. Automatyczne nadawanie rangi w grze na nazwa serwera, gdy użytkownik jest na serwerze. Integracja z stroną internetową czyli możliwość zmiany rang, avataru itp.
  3. Automatyczne rangi YouTuber po wejściu na dany kanał zaczepia nas bot poprzez prywatną wiadomość i prosi o podanie linku do kanału, gdy link jest prawidłowy i posiada daną ilość subskrypcji oraz wyświetleń taka osoba otrzymuje rangę.

Co do propozycji zmian ogólnie to polecam zamówić grafikę u grafika niż robić samemu (bo wygląda jak w paincie).

Jeszcze się przyczepię, bo czemu nie :kappa: Trochę za długą domenę prowadzącą do serwera macie. ;)

MichQ
MichQ

idailygaming:

Automatyczne rangi YouTuber po wejściu na dany kanał zaczepia nas bot poprzez prywatną wiadomość i prosi o podanie linku do kanału, gdy link jest prawidłowy i posiada daną ilość subskrypcji oraz wyświetleń taka osoba otrzymuje rangę.

Troszkę bez sensu łatwe do obejścia 😛

Co do serwera to nic nowego.. 😄

anon10657637
anon10657637

ly3r:

Masz jakąś propozycję?

Mam, ale dość kontrowersyjną - zamknij serwer, serio. Tego jest przesyt, uderz w inną branże.

ly3r
ly3r

Po wysłuchaniu waszych sugestii na serwerze od dziś rangi można nadawać sobie bez udziału administracji poprzez stronę internetową.

ly3r
ly3r

Odświeżyliśmy wygląd i strukturę serwera. Jest teraz nowocześniejsza i z pewnością poprawia wygląd serwera. Dodatkowo poprawiony został dział CENTRUM POMOCY! Jest teraz bardziej przejrzysty i łatwiejszy w użyciu.

Serdecznie zapraszamy! CEO, LY3R

ly3r
ly3r

Serdecznie zapraszam na jedyny w swoim rodzaju serwer Team Speak 3

Na serwerze:

• Stacje muzyczne działające 24H na dobę
  • Kanały klanowe dla drużyn e-sportowych, gildii oraz klanów
  • Kanały twórców dla YouTuberów i Streamerów
  • Kanały prywatne DLA KAŻDEGO
  • Interaktywny baner!
  • Rozmowy z administracją oraz wspólne granie w weekendy!
  • Zautomatyzowana pomoc techniczna
  • Dla klanów dodatkowo udostępniamy serwer CS:GO dla treningów!
  • Za aktywność można zdobyć poziom! Co miesiąc dla najaktywniejszych ciekawe nagrody!

O nas i serwerze:

• Doświadczona administracja z co najmniej 3 letnim doświadczeniem! ​​​​​​​- Panel WWW dla serwera TS3
  • Aż 500 slotów - dla każdego znajdzie się miejsce!
  • Domenowe IP - serwer dostępny jest pod adresem lineofbattle.pl
  • Serwer jest zoptymalizowany i gwarantuje niski ping!
  • Serwer obsługiwany jest przez oprogramowanie dzięki któremu rangę zarejestrowanego lub kanał prywatny dostaniesz automatycznie 24h na dobę!
  • Interaktywny baner przypomni ci o imieninach. poinformuje czy administracja jest na serwerze oraz pokaże aktualną datę.
  • Dla TOP serwera co miesiąc nagrody!

PLAKAT-LOB OGÓLNY500X|375x499

Adres serwera dostępny pod adresem IP: lineofbattle.pl

Zapraszam i pozdrawiam, CEO LY3R

ly3r
ly3r

Tamtego nie mogę edytować a odświeżyliśmy plakat i skróciliśmy adres serwera.

anon10657637
anon10657637

To poproś o tryb wiki, a nie tworzysz zbędny wątek. Zgłoszenie o scalenie poszło 😄 O wiki na tamten temat też.

ly3r
ly3r

Dzięki 😃

eSuu
eSuu

ly3r:

Serdecznie zapraszam na jedyny w

swoim rodzaju serwer Team Speak 3

Dobrze popatrzmy co to jest jedyne w swoim rodzaje 😎

ly3r:

Stacje muzyczne działające 24H na dobę Kanały klanowe dla drużyn e-sportowych, gildii oraz klanów Kanały twórców dla YouTuberów i Streamerów Kanały prywatne DLA KAŻDEGO Interaktywny baner! Rozmowy z administracją oraz wspólne granie w weekendy! Zautomatyzowana pomoc techniczna Dla klanów dodatkowo udostępniamy serwer CS:GO dla treningów! Za aktywność można zdobyć poziom! Co miesiąc dla najaktywniejszych ciekawe nagrody!

W skrócie było, dobra dajmy jeszcze jedną szansę.

ly3r:

Doświadczona administracja z co najmniej 3 letnim doświadczeniem!

​​​​​​​- Panel WWW dla serwera TS3 Aż 500 slotów - dla każdego znajdzie się miejsce! Domenowe IP - serwer dostępny jest pod adresem lineofbattle.pl

Serwer jest zoptymalizowany i gwarantuje niski ping! Serwer obsługiwany jest przez oprogramowanie dzięki któremu

rangę zarejestrowanego lub kanał prywatny dostaniesz automatycznie 24h na dobę! Interaktywny baner przypomni ci o imieninach. poinformuje czy

administracja jest na serwerze oraz pokaże aktualną datę. Dla TOP serwera co miesiąc nagrody!

Również było 😦 Dla mnie nie ma tu nic unikatowego, jedynego w swoim rodzaju co by zachęcało do wejścia na serwer. Moim zdaniem serwerów teamspeak jest już masa i nie ma sensu tworzyć co chwilę nowego, który niby jest unikatowy. Prezentacja jest całkiem ładna, strona internetowa również.

Co do samego serwera, próbując wejść na serwer wyskoczył mi komunikat, który mógłby odstraszyć nowego użytkownika aplikacji teamspeak, powitanko|282x328

wygląd mi się osobiście nie podoba, po wejściu od razu jesteśmy "zalani" kanałami z informacjami. kanały|690x379

Licencja NPL nie zabrania przypadkiem tworzenia serwerów teamspeak z publciznymi kanałami ? licencja|440x194

Opinia końcowa: Według mnie to jest po prostu kolejny serwer teamspeak, który nic nowego nie prezentuje, i chwali się tym co ma co drugi serwer.

ly3r
ly3r

OK ale przeoczyłeś np. funkcję dzięki której użytkownicy mogą nadawać sobie rangi poprzez stronę serwera. Taka funkcja nie zdarza się na "co drugim serwerze".

Co do wyglądu to uważam, że to po prostu kwestia gustu. Wielu osobom podoba się nowy wygląd.

3213213|690x379

anon10657637
anon10657637

ly3r:

Taka funkcja nie zdarza się na “co drugim serwerze”.

Tutaj śmiem akurat polemizować, bo widać ją dosłownie co chwila - nie idealizuj. Mogę nawet podać przykłady.

eSuu
eSuu

Jeśli mógłbym wiedzieć, gdzie o tym napisałeś ? :slight_smile:

anon10657637:

Tutaj śmiem akurat polemizować, bo widać ją dosłownie co chwila - nie idealizuj.

Mogę nawet podać przykłady.

Plus @anon10657637 ma rację, tą funckję i tak ma masa serwerów.

happi
happi

Czym różni się wasz serwer od innego?