Witam dziś zaprezentuję wam TeamSpeak TS3-SPEAK24.PL
Serwer Posiada
- Orginalnego MBOTA
- Licencje AAL
- Sinusboty
strona https://ts3-speak24.pl
zdjęcie teamspeaka 😉
Witam dziś zaprezentuję wam TeamSpeak TS3-SPEAK24.PL
Serwer Posiada
strona https://ts3-speak24.pl
zdjęcie teamspeaka 😉
Nie było już czasem takiego wątku? P.S. Windows XP? Jest jeszcze wspierany? Chyba nie masz wersji 3.1
Nie nie było a windows xp mam bo nowszy komputer się zepsół
Ten najlepszy technik nie ma SSL
no bo strona nie jest na vps tylko zwykłym hostingu
Na zwykłym hostingu też da się mieć SSL :D
wiem ale na moim kosztuje 70 zł
Timo:
Z tym to kij, korzysta ze szablonu! Nawet już nie płatnego, tylko darmowego!
wiem że to szablon ale dopiero mam połowe napisanej strony (sorka miałem) na starym komputerze w którym wszystko padło i zaczynam od nowa
Tak nawiązując do ts3: to dlaczego ten bocik od klaskaia poke mnie co x minut z wiadomością; <18:22:07> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK.
Jak masz wyciszony mikrofon i głośniki to automatycznie przenosi i poke
Nie powinno pokeowac raz a nie caly czas X-D?
nikt mi sie na to nie skarzył
<18:11:24> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:12:03> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:13:19> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:14:34> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:15:49> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:17:05> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:18:20> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:19:36> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:20:51> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:22:07> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:23:22> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:24:38> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK.
PS. Troche to irytuje 😛
już to wyłączyłem
MANIAKXBOMBA:
zepsół
:kappa: Szczerze nie wygląda jakoś rewelacyjnie.
Wiesz i tak wiekszosc dostanie degrada pewno :/
Dobra to ja cos powiem o serwerze:
<18:28:37> The icon for server group " Najaktywniejszy użytkownik" was not found. <18:28:37> The icon for server group " Emerytowany Administrator" was not found. <18:28:37> The icon for server group " Vip" was not found. <18:28:44> The icon for server group " League of Legends" was not found. <18:28:44> The icon for server group " Minecraft" was not found. <18:28:44> The icon for server group " H1Z1" was not found. <18:28:46> The icon for server group " Counter Strike GO" was not found. <18:28:46> The icon for server group " Fifa" was not found. <18:28:48> The icon for server group " Battlefield" was not found. <18:28:48> The icon for server group " Dota II" was not found. <18:28:48> The icon for server group " Metin 2" was not found.
Fajnie, że regulaminu nie mogę przeczytać: <18:29:45> No permissions to view the description of channel "[cspacer]▪ Regulamin ▪"
Stronę trzeba do końca zrobić kolego:
Po co ci aż 150 wolnych kanałów prywatnych LUL
Serwer nic nowego nie wnosi 😄 , ale życzę powodzenia w rozwoju
Wiem tu są błędy ale to przeniesione bylo z starego vps więc ikony trzeba znów wgrać a z kanałem juz naprawiam
Niestety, kolejny serwer teamspeak który absolutnie niczym nie wyróżnia się z masy innych serwerów teamspeaka.
Timo:
a ja powiem tak jak zakładałem swoją pierwszą stronę to nikt nie wiedział co to SSL :-D tak mi się przypomniało ;-)
LinGruby:
a ja powiem tak jak zakładałem swoją pierwszą stronę to nikt nie wiedział co to SSL 😃
Czasy się zmieniają ja też kiedyś nie myślałem w ogóle o SSL a teraz to jest u mnie priorytet
MANIAKXBOMBA:
Nie nie było a windows xp mam bo nowszy komputer się zepsół Najlepszy technik nie miał backupa ważnych danych?
bardzo dobry tehnik, polecam :kappa:
Timo:
P.S. Windows XP? Jest jeszcze wspierany?
wspierany nie ale to jeden z normalnych systemów który się $MS udał bo reszta to wielkie nieporozumienie ;-)
sam zakończyłem swoją 100%-wą egzystencję na XP z SP3
a co do meritum tematu kolejny TS nic po za tym ;-)
Gdyby nie napis "Najlepszy" pomyślałbym, że to druga reklama innego popularnego serwera. - "Nowy wymiar rozmów."
Co do serwera:
Osoba, która utworzyła ten temat, reklamuje w postach jakąś stronę niezwiązaną z serwerem. Nie ma co za bardzo co oceniać ten projekt.
[Offtopic ocena strony którą wysłał użytkownik] • Strona z szablonu • Bez certyfikatu (Chrome oznacza stronę jako niebezpieczną.) • Błędy w pisowni https://i.imgur.com/urlA615.png • https://i.imgur.com/rx4sWDi.png Mogłeś, chociaż tutaj dodać linki i kto jeszcze używa skype? Chyba tylko do rozmów za granicą choć są już lepsze odpowiedniki. • https://i.imgur.com/ruePzWK.png Ty zrobiłeś tego bota? Nie. To dlaczego masz to w portfolio jak, co najwyżej go skonfigurowałeś.
Na przyszłość polecam używać worda + https://www.ortograf.pl/
Moja opinia jest taka ze ty nie wisz co do czego służy niby cos tam zrobiles ale jak to wygląda jak cos otwierasz to zrób to sam a nie pros innych owszem jak czegos nie wiesz to pytal ale to co ty zrobiles to wziecie wszystkiego gotowego i tylko podlaczenie pod serwer ja oceny nie wystawiam i zycze powodzenia
Zapoznaj się z pojęciem interpunkcja, twoje komentarze są nieczytelne. A żeby nie robić ot, to: Mam wątpliwości też co do tego serwera, wątpię żeby miał jakąś przyszłość.
:kappa:
Dziękuję, że wspomniałeś o "Nowym Wymiarze Rozmów" 😂. Jak tylko gdzieś widzę takie sformułowanie... To sam wiesz 😁
MANIAKXBOMBA:
wiem ale na moim kosztuje 70 zł
😂😂 Na mam SSL na stronie hostowanej na LVLUP za 2zł gościu
Timo:
P.S. Windows XP?
Nie daj się zwieść, to pewnie Windows 10 na XP Theme
Nieznajomy11:
bardzo dobry tehnik, polecam :kappa:
😂😂😂😂😂
skilx:
😂😂 Na mam SSL na stronie hostowanej na LVLUP za 2zł gościu
To miej, może nie jest tak obeznany w tych kwestiach i woli kupić płatny certyfikat, który ma swoje plusy - nie ma nic w tym zabawnego.
Fakty są takie że nie kupił żadnego.
Jego sprawa, może nie lubi.
Ogólnie to Licencje AAL chyba nie masz bo ja tam widze NPL do tego crack:
Ja tobym się zastanowił nad tym co pobierasz z internetu:
Właśnie wcześniej była licencja AAL racja crakowana bo potrzebowalismy sloty na mbota i sinusy ale teraz Jest LEGALNA !!! Licencja npl z mojego starego serwera który miał tą domene
No muszę powiedzieć wersja serwera trochę mnie zdziwiła. Coś myśle że nie jest to najnowsza 😄 Plus czy server query (boty administracyjne typu mbot, xbot) przypadkiem nie działają tak że serwer jakby nie zalicza ich do użytkowników? Chodzi o to ,że mogą być 32 osoby na teamspeak;u i mbot? Jeżeli się mylę to przepraszam. :slight_smile:
Tak dokładnie to działa @eSuu
Specjlnie jest ta wersja ponieważ np. ja z windowsa xp nie mogłem wbić . A wiadomo dużo osób owej używa w Polsce
Używa czego? Wersji serwera czy windows'a? Moim zdaniem serwer który chce być coraz lepszy powinien mieć najnowszą wersje serwera :) Moja własna opinia ;)
dobra zacznijmy od podstawy " crack license " załączam dowód https://zapodaj.net/02701cfc76d37.png.html strona www porażka nawet nie działa , z neta template ;v następna kwestia błędy bota : <17:12:04> "(m-bot) Administrator" zaczepia Cię. Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <17:12:59> "(m-bot) Administrator" zaczepia Cię. Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. też mam podejrzenie co do m-bota , że jest crack . oraz nie działają instancje nie które bota widać to po stanie użytkowników.
▪ Nasz Hosting TS3: www.ts3-speak24.pl ? ciekawe otwarłeś własny hosting przedstaw go może trochę ?
następna kwestia układ kanałów nie najlepszy , za dużo scrolowania . ocena serwera jak dla mnie denna 1/10 nie warty uwagi nic nowego 0 wsparcia z legalnych źródeł , brak licencji , brak zakupionego m-bota nie polecam ;v
hosting narazie off i nwm czy go otworze [mbot jest orginali jak i licencja] Żródła sa legalne a co do wersji teamspeaka teamspeak bedzie na takiej wersji poniewaz uzytkownicy starszych wersji ts nie mogli wchodzić na teamspeak