TS3-SPEAK24.PL | Najlepszy wymiar rozmów

Zombie
MANIAKXBOMBA
MANIAKXBOMBA

Witam dziś zaprezentuję wam TeamSpeak TS3-SPEAK24.PL

Serwer Posiada

• Orginalnego MBOTA
  • Licencje AAL
  • Sinusboty

strona https://ts3-speak24.pl

zdjęcie teamspeaka 😉 Screenshot_1|629x500

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Nie było już czasem takiego wątku? P.S. Windows XP? Jest jeszcze wspierany? Chyba nie masz wersji 3.1

MANIAKXBOMBA
MANIAKXBOMBA

Nie nie było a windows xp mam bo nowszy komputer się zepsół

MANIAKXBOMBA
MANIAKXBOMBA

Najlepszy technik http://Twojtechnik.eu

Timo

Ten najlepszy technik nie ma SSL

MANIAKXBOMBA
MANIAKXBOMBA

no bo strona nie jest na vps tylko zwykłym hostingu

Timo

Na zwykłym hostingu też da się mieć SSL :D

MANIAKXBOMBA
MANIAKXBOMBA

wiem ale na moim kosztuje 70 zł

anon10657637
anon10657637

Timo:

Z tym to kij, korzysta ze szablonu! Nawet już nie płatnego, tylko darmowego!

MANIAKXBOMBA
MANIAKXBOMBA

wiem że to szablon ale dopiero mam połowe napisanej strony (sorka miałem) na starym komputerze w którym wszystko padło i zaczynam od nowa

MichQ
MichQ

Tak nawiązując do ts3: to dlaczego ten bocik od klaskaia poke mnie co x minut z wiadomością; <18:22:07> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK.

MANIAKXBOMBA
MANIAKXBOMBA

Jak masz wyciszony mikrofon i głośniki to automatycznie przenosi i poke

MichQ
MichQ

Nie powinno pokeowac raz a nie caly czas X-D?

MANIAKXBOMBA
MANIAKXBOMBA

nikt mi sie na to nie skarzył

MichQ
MichQ

<18:11:24> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:12:03> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:13:19> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:14:34> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:15:49> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:17:05> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:18:20> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:19:36> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:20:51> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:22:07> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:23:22> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <18:24:38> "(m-bot) Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK.

PS. Troche to irytuje 😛

MANIAKXBOMBA
MANIAKXBOMBA

już to wyłączyłem

DoreK
DoreK α-tester v3

MANIAKXBOMBA:

zepsół

:kappa: Szczerze nie wygląda jakoś rewelacyjnie.

MANIAKXBOMBA
MANIAKXBOMBA

Wiesz i tak wiekszosc dostanie degrada pewno :/

MichQ
MichQ

Dobra to ja cos powiem o serwerze:

• Serwer teamspeak3 polecam zaktualizować do najnowszej wersji, (Taką informację dostałem od TS3)
  • Kilku ikonek chyba nie ma 😄
<18:28:37> The icon for server group "    Najaktywniejszy użytkownik" was not found.
<18:28:37> The icon for server group "    Emerytowany Administrator" was not found.
<18:28:37> The icon for server group "    Vip" was not found.
<18:28:44> The icon for server group "     League of Legends" was not found.
<18:28:44> The icon for server group "     Minecraft" was not found.
<18:28:44> The icon for server group "     H1Z1" was not found.
<18:28:46> The icon for server group "     Counter Strike GO" was not found.
<18:28:46> The icon for server group "     Fifa" was not found.
<18:28:48> The icon for server group "     Battlefield" was not found.
<18:28:48> The icon for server group "     Dota II" was not found.
<18:28:48> The icon for server group "     Metin 2" was not found. 
  • Fajnie, że regulaminu nie mogę przeczytać: <18:29:45> No permissions to view the description of channel "[cspacer]▪ Regulamin ▪"

• Stronę trzeba do końca zrobić kolego: Przechwytywanie|690x325

• Po co ci aż 150 wolnych kanałów prywatnych LUL

Serwer nic nowego nie wnosi 😄 , ale życzę powodzenia w rozwoju

MANIAKXBOMBA
MANIAKXBOMBA

Wiem tu są błędy ale to przeniesione bylo z starego vps więc ikony trzeba znów wgrać a z kanałem juz naprawiam

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Niestety, kolejny serwer teamspeak który absolutnie niczym nie wyróżnia się z masy innych serwerów teamspeaka.

LinGruby
LinGruby Pionier

Timo:

a ja powiem tak jak zakładałem swoją pierwszą stronę to nikt nie wiedział co to SSL :-D tak mi się przypomniało ;-)

MichQ
MichQ

LinGruby:

a ja powiem tak jak zakładałem swoją pierwszą stronę to nikt nie wiedział co to SSL 😃

Czasy się zmieniają ja też kiedyś nie myślałem w ogóle o SSL a teraz to jest u mnie priorytet

Timo

MANIAKXBOMBA:

Nie nie było a windows xp mam bo nowszy komputer się zepsół Najlepszy technik nie miał backupa ważnych danych?

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

bardzo dobry tehnik, polecam :kappa:

LinGruby
LinGruby Pionier

Timo:

P.S. Windows XP? Jest jeszcze wspierany?

wspierany nie ale to jeden z normalnych systemów który się $MS udał bo reszta to wielkie nieporozumienie ;-)

sam zakończyłem swoją 100%-wą egzystencję na XP z SP3

a co do meritum tematu kolejny TS nic po za tym ;-)

idailygaming
idailygaming

Gdyby nie napis "Najlepszy" pomyślałbym, że to druga reklama innego popularnego serwera. - "Nowy wymiar rozmów."

Co do serwera:

• Nie wyróżnia się niczym nowym innowacyjnym
  • MBOT jest przejedzony według mojego zdania.
  • Jeden ss przedstawiający tylko część serwera. Chociaż jest podgląd na stronie.
  • Sociale na stronie nie prowadzą do sociali serwera o ile owe w ogólne istnieją.
  • Strona z szablonu.

Osoba, która utworzyła ten temat, reklamuje w postach jakąś stronę niezwiązaną z serwerem. Nie ma co za bardzo co oceniać ten projekt.

[Offtopic ocena strony którą wysłał użytkownik] • Strona z szablonu • Bez certyfikatu (Chrome oznacza stronę jako niebezpieczną.) • Błędy w pisowni https://i.imgur.com/urlA615.pnghttps://i.imgur.com/rx4sWDi.png Mogłeś, chociaż tutaj dodać linki i kto jeszcze używa skype? Chyba tylko do rozmów za granicą choć są już lepsze odpowiedniki. • https://i.imgur.com/ruePzWK.png Ty zrobiłeś tego bota? Nie. To dlaczego masz to w portfolio jak, co najwyżej go skonfigurowałeś.

Na przyszłość polecam używać worda + https://www.ortograf.pl/

krides
krides

Moja opinia jest taka ze ty nie wisz co do czego służy niby cos tam zrobiles ale jak to wygląda jak cos otwierasz to zrób to sam a nie pros innych owszem jak czegos nie wiesz to pytal ale to co ty zrobiles to wziecie wszystkiego gotowego i tylko podlaczenie pod serwer ja oceny nie wystawiam i zycze powodzenia

DoreK
DoreK α-tester v3

Zapoznaj się z pojęciem interpunkcja, twoje komentarze są nieczytelne. A żeby nie robić ot, to: Mam wątpliwości też co do tego serwera, wątpię żeby miał jakąś przyszłość.

:kappa:

Jebanany
Jebanany

Dziękuję, że wspomniałeś o "Nowym Wymiarze Rozmów" 😂. Jak tylko gdzieś widzę takie sformułowanie... To sam wiesz 😁

skilx
skilx

MANIAKXBOMBA:

wiem ale na moim kosztuje 70 zł

😂😂 Na mam SSL na stronie hostowanej na LVLUP za 2zł gościu

Timo:

P.S. Windows XP?

Nie daj się zwieść, to pewnie Windows 10 na XP Theme

Nieznajomy11:

bardzo dobry tehnik, polecam :kappa:

😂😂😂😂😂

anon10657637
anon10657637

skilx:

😂😂 Na mam SSL na stronie hostowanej na LVLUP za 2zł gościu

To miej, może nie jest tak obeznany w tych kwestiach i woli kupić płatny certyfikat, który ma swoje plusy - nie ma nic w tym zabawnego.

Timo

Fakty są takie że nie kupił żadnego.

anon10657637
anon10657637

Jego sprawa, może nie lubi.

MichQ
MichQ

Ogólnie to Licencje AAL chyba nie masz bo ja tam widze NPL do tego crack: Przechwytywanie|690x387

MTGmati
MTGmati

Ja tobym się zastanowił nad tym co pobierasz z internetu:

Bez tytułu|690x376

MANIAKXBOMBA
MANIAKXBOMBA

Właśnie wcześniej była licencja AAL racja crakowana bo potrzebowalismy sloty na mbota i sinusy ale teraz Jest LEGALNA !!! Licencja npl z mojego starego serwera który miał tą domene

eSuu
eSuu

No muszę powiedzieć wersja serwera trochę mnie zdziwiła. Coś myśle że nie jest to najnowsza 😄 Plus czy server query (boty administracyjne typu mbot, xbot) przypadkiem nie działają tak że serwer jakby nie zalicza ich do użytkowników? Chodzi o to ,że mogą być 32 osoby na teamspeak;u i mbot? Jeżeli się mylę to przepraszam. :slight_smile:

;O|690x167

MichQ
MichQ

Tak dokładnie to działa @eSuu

MANIAKXBOMBA
MANIAKXBOMBA

Specjlnie jest ta wersja ponieważ np. ja z windowsa xp nie mogłem wbić . A wiadomo dużo osób owej używa w Polsce

eSuu
eSuu

Używa czego? Wersji serwera czy windows'a? Moim zdaniem serwer który chce być coraz lepszy powinien mieć najnowszą wersje serwera :) Moja własna opinia ;)

Err0r
Err0r

dobra zacznijmy od podstawy " crack license " załączam dowód https://zapodaj.net/02701cfc76d37.png.html strona www porażka nawet nie działa , z neta template ;v następna kwestia błędy bota : <17:12:04> "(m-bot) Administrator" zaczepia Cię. Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. <17:12:59> "(m-bot) Administrator" zaczepia Cię. Zostałeś przeniesiony na kanał AFK. też mam podejrzenie co do m-bota , że jest crack . oraz nie działają instancje nie które bota widać to po stanie użytkowników.

▪ Nasz Hosting TS3: www.ts3-speak24.pl ? ciekawe otwarłeś własny hosting przedstaw go może trochę ?

następna kwestia układ kanałów nie najlepszy , za dużo scrolowania . ocena serwera jak dla mnie denna 1/10 nie warty uwagi nic nowego 0 wsparcia z legalnych źródeł , brak licencji , brak zakupionego m-bota nie polecam ;v

MANIAKXBOMBA
MANIAKXBOMBA

hosting narazie off i nwm czy go otworze [mbot jest orginali jak i licencja] Żródła sa legalne a co do wersji teamspeaka teamspeak bedzie na takiej wersji poniewaz uzytkownicy starszych wersji ts nie mogli wchodzić na teamspeak

MANIAKXBOMBA
MANIAKXBOMBA