Tsmoney.pl - Prestiżowy Serwer TS3

Zombie
xFatal
xFatal

● Oferujemy

» Bezpieczeństwo (Dane takie jak na przykład adresy IP są bezpieczne i dostęp do nich ma tylko właściciel)

» Darmowe kanały (U nas kanał premium można dostać już od 10 aktywnych osób, a kanał prywatny jest tworzony automatycznie)

» Automatyzacja serwera (Prawie wszystko na serwerze jest automatyczne rzeczy takie jak nadawanie rangi gildyjnej, rejestrowanie użytkowników czy zakładanie kanałów są wykonywane przez nasze boty)

» Stabilność (Nasz serwer stoi na najstabilniejszej maszynie w Polsce obecnie mamy już 8 dni uptimu [74 dni przed restartem] )

» Domena tsmoney.pl (Zapewnia że jakość twoich rozmów jest prestiżowa)

» Design (Unikatowy wygląd kanałów oraz przejrzystość pozwala na łatwe i przyjemne przemieszczanie się, po teamspeak'u)

» Administracja (W naszej administracji są same osoby dojrzałe i pomocne)

» Boty muzyczne (Każdej aktywnej gildii dajemy 2 boty muzyczne z możliwością odtwarzania piosenek z YouTube etc.)

» Licencja AAL (Posiadamy 256 miejsc dla naszych użytkowników)

» Łatwy kontakt (Można się z nami bardzo łatwo skontaktować przez Steam'a, Telegram'a, Forum lub gołębia pocztowego) undefined

anon10657637
anon10657637

Tyle? Żadnej graficznej prezentacji? Coś co by wyróżniało?

idailygaming
idailygaming

Wiele osób się ze mną nie zgodzi, ale dla mnie Teamspeak to stary komunikator, który jest brzydki, z bezpieczeństwem jest, jak jest, ale tutaj nie o tym.

„Automatyzacja serwera (Prawie wszystko na serwerze jest automatyczne rzeczy takie jak nadawanie rangi gildyjnej, rejestrowanie użytkowników czy zakładanie kanałów są wykonywane przez nasze boty)” - W aktualnej chwili co drugi serwer jest automatyczny, ale nie każdy serwer wyróżnia się tym czymś.

„Najstabilniejszej maszynie” - Coś takiego nie istnieje, chciałeś powiedzieć, że serwer jest stabilny.

„Zapewnia, że jakość twoich rozmów jest prestiżowa” - Wali Kruszwilem.

„Licencja AAL (Posiadamy 256 miejsc dla naszych użytkowników)” - Wow, tylko po co wam taka licencja, jeśli nie masz nawet 100 użytkowników.

„Bardzo łatwo skontaktować przez gołębia pocztowego” XD

Patrząc na ten temat, to widzę dwie prezentacje serwera tekstową i graficzną w tym ani jedna nie jest dobrze opisana. A graficzna do tego jest brzydka.

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Prestiżowy SSL podoba mi się :D

anon10657637
anon10657637

Za to jest mało prestiżowy komunikat 404 w Apache https://tsmoney.pl/wspolpraca

xFatal
xFatal

Sklep i współpraca w budowie 😛

idailygaming
idailygaming

No, ssl który może mieć każdy https://i.imgur.com/ZOAsdTh.png

anon10657637
anon10657637

No spoko, do tego nic nie mam - domyśliłem się 😛 Ale no, weź to ogarnij bo na prestiżowych stronach to słabo wygląda :\

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Nie ważne, ale jest :D

anon10657637
anon10657637

I? Ja na swoim blogu też mam darmowy SSL.

idailygaming
idailygaming

To po co dodajesz do strony rzeczy, które są w budowie. 😑

anon10657637
anon10657637

W PL samo posiadanie darmowego SSL wśród serwerów TS3 jest prestiżowe 😛

xFatal
xFatal

To jak jesteś taki fafarafa to pokaż jakieś swoje projekty 😉

anon10657637
anon10657637

Ej ej ej, z takimi odzywkami to wypad na MPC - trzymaj fason.

idailygaming
idailygaming

Nie, ponieważ nie będę ich tutaj reklamował.

xFatal
xFatal

Wiesz co po prostu wkurzają mnie tacy ludzie którzy tylko hejtują.

anon10657637
anon10657637

A ja proponuje zakończyć tą dyskusję - i tak zrobiliśmy tu zbędny spam.

@idailygaming @xFatal